J
Też mam takie cudo. Czy jak posiejesz trawę sitkiem, próbujesz potem jeszcze postawić ją do pionu tym drucikiem, wystającym z obręczy?
Ja sobie zrobiłem trochę inaczej ,też maiałem prawie identycznie sitko przyklejone do korpusu łapki,teraz mam tak :korpus łapki z niej dwa przewody ,jeden do krokodylka ,drugi do sitka PŁASKIEGO ,wklejonego w plastikową pokrywę od okrągłego pojemnika coś jak na posypki modelarskie tylko mniejszy , wsypuję trawkę zakręcam ,odwracam i sieje ,planuję jeszcze do tego pojemnika zainstalować silniczek wibracyjny z dość cięższym ciężarkiem aby nie potrząsać tym pojemnikiem. Nie wszystkie łapki się do tego nadają ja miałem trzy ,pierwsza była Ok spaliłem ją na próbach z wyższym napięciem zasilającym ,druga ledwo co sadziła trawkę 2mm ,szlak ją też trafił ,miała po prostu za mało powielone napięcie ,trzecia spisuję się najlepiej ,sadzi 12 mm nocha bez problemu ,lecz Polaka 2 mm nie co gorzej ale to wina trawki .Robiłem też testy z paralizatorem za mocny jakby bo trawka stawała w słup 20 cm do góry nie chciała się sadzić.