Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
@przemek tabisz A próbowałeś drugi raz zamówić? Bo z tego co ostatnio zamawiałem wagony to na raz do jednego koszyka nie dało się 2 modeli w przedsprzedaży ale na osobne zamówienia już tak.
W koszyku w preorderze może być tylko jeden model.
Poza tym warto chyba dodać że: jest określona ilość zestawów, które sprzedajemy z niższa cena 649 zł. Jak ta pula będzie wyczerpana, zmieniamy status na normalny preorder 699 zł, a sprzedaż regularna po zamknięciu preorderów będzie po 749 zł. Planowana sprzedaż 2/3 kwartał 2025.
jest określona ilość zestawów, które sprzedajemy z niższa cena 649 zł. Jak ta pula będzie wyczerpana, zmieniamy status na normalny preorder 699 zł, a sprzedaż regularna po zamknięciu preorderów będzie po 749 zł.
Oba sety wagonów nadal są dostępne w cenie 649 złoty.
Co robisz, że nie pozwala Ci system złożyć zamówienia?
Pewnie dodałeś oba sety w jednym zamówieniu.
Oba sety wagonów nadal są dostępne w cenie 649 złoty.
Co robisz, że nie pozwala Ci system złożyć zamówienia?
Pewnie dodałeś oba sety w jednym zamówieniu.
Mam w przedsprzedaży mam zamówioną EP09, a teraz chciałem dodać jeden zestaw wagonów i nie mogę.
Dostaje info, że w preorderze może być tylko jeden produkt.
A to teraz zamawia się same rysunki, bo ja tam wagonów, ani tym bardziej przedmiotu zamówienia (modeli) nie widzę. Tylko sześć i pół stówki za rysunek trzech wagonów, no nic tylko brać.
Sprzedaż przez internet ma pewien punkt - możliwość zwrotu w ciągu 14 dni. 14 dni to chyba wystarczający czas by model obejrzeć i zdecydować, czy zostaje, czy oddajemy.
Dla mnie jest jasne, że modele SM będą lepsze niż węglarki od Roco, których trochę mam w mojej kolekcji. Ale w miarę pojawiania się lepszych modeli (czyli AM i SM) Roco będę sprzedawał. Analogicznie kiedyś miałem sporo Y od Piko ale kolejne wypusty od Robo zastąpiły u mnie wszystkie Y od Piko.