• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele wagonów typu 408W

Laku

Aktywny użytkownik
Reakcje
482 25 1
W koszyku w preorderze może być tylko jeden model.

Poza tym warto chyba dodać że:
jest określona ilość zestawów, które sprzedajemy z niższa cena 649 zł. Jak ta pula będzie wyczerpana, zmieniamy status na normalny preorder 699 zł, a sprzedaż regularna po zamknięciu preorderów będzie po 749 zł. Planowana sprzedaż 2/3 kwartał 2025.

RMP

Aktywny użytkownik
Reakcje
802 30 0
Można sobie już zamówić zestawy 3 wagonów 401Wa z V i z VI epoki:
A to teraz zamawia się same rysunki, bo ja tam wagonów, ani tym bardziej przedmiotu zamówienia (modeli) nie widzę.
jest określona ilość zestawów, które sprzedajemy z niższa cena 649 zł. Jak ta pula będzie wyczerpana, zmieniamy status na normalny preorder 699 zł, a sprzedaż regularna po zamknięciu preorderów będzie po 749 zł.
Tylko sześć i pół stówki za rysunek trzech wagonów, no nic tylko brać.

Arekmiz

Znany użytkownik
Reakcje
1.582 159 0
A to teraz zamawia się same rysunki, bo ja tam wagonów, ani tym bardziej przedmiotu zamówienia (modeli) nie widzę. Tylko sześć i pół stówki za rysunek trzech wagonów, no nic tylko brać.
Jedni się decydują inni wolą poczekać na model i zapłacić więcej. Wolność wyboru. Czyż nie o to nasi dziadkowie i rodzice walczyli? :)

PS. Robo też tak sprzedawało pierwszy model EN57... :)

PS2. W budowlance też tak kiedyś było - klient kupował wizualizację i dziurę w ziemi, sam tak kupowałem moje pierwsze mieszkanie... :)

Oczywiście, tylko, żeby potem nie było płaczów po kupnie kota w worku.
Sprzedaż przez internet ma pewien punkt - możliwość zwrotu w ciągu 14 dni. 14 dni to chyba wystarczający czas by model obejrzeć i zdecydować, czy zostaje, czy oddajemy. :)

Dla mnie jest jasne, że modele SM będą lepsze niż węglarki od Roco, których trochę mam w mojej kolekcji. Ale w miarę pojawiania się lepszych modeli (czyli AM i SM) Roco będę sprzedawał. Analogicznie kiedyś miałem sporo Y od Piko ale kolejne wypusty od Robo zastąpiły u mnie wszystkie Y od Piko. :)