Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Czyli nie zamówiłeś jeszcze 09 tylko masz ją w koszyku. Czyli stoisz sobie w sklepie z towarem w koszyku.
Najpierw zakończ jedno zamówienie, a potem dokonaj zakupu wagonów.
I moje pytanie jest takie. Czy będą to węglarki w kolorze tlenkowym z napisanym "PKP" czy "PKPC". Epoka Vb by sugerowała z "PKP" natomiast Vc z "PKPC". Ja osobiście liczę na te jeszcze przed podziałem na spółki...
Zapytam retorycznie tych co dokonali zamówienia. Co wy tak naprawdę zamówiliście? Wychodzi na to, że jednak rysunki i to bardzo ogólne zresztą.
Jeżeli się mylę to wyprowadźcie mnie z błędu.
Zapytam retorycznie tych co dokonali zamówienia. Co wy tak naprawdę zamówiliście? Wychodzi na to, że jednak rysunki i to bardzo ogólne zresztą.
Tez sie zacząłem nad tym zastanawiać. Bo wygląda na to, że oprócz tego że jedne będą tlenkowe a drugie nie i każdy bedzie miał inny numer, to niewiele wiadomo
Ja zamówiłem aż dwa rysunki . Wyszedłem po prostu z założenia, że łatwiej jest zrezygnować z zakupu niż kupić coś co już się wyprzedało.
Zrezygnować z zamówienia lub odesłać towar zawszę mogę. Mam do tego prawo. W końcu jest to zakup przez internet.
Tego zamówienia nie opłacasz w tym momencie, po prostu zamawiasz bez dokonania płatności.
Zawsze możesz zrezygnować jeśli finalny produkt nie będzie Ci odpowiadał.
Tego zamówienia nie opłacasz w tym momencie, po prostu zamawiasz bez dokonania płatności.
Zawsze możesz zrezygnować jeśli finalny produkt nie będzie Ci odpowiadał.
Ok są to jakieś argumenty, zależy Ci bardzo na wagonach, chcesz je kupić taniej, ale mimo wszystko nie dajmy z siebie robić ... no właśnie nie wiem co napisać żeby nie obrazić przypadkiem kogoś.
Ok są to jakieś argumenty, zależy Ci bardzo na wagonach, chcesz je kupić taniej, ale mimo wszystko nie dajmy z siebie robić ... no właśnie nie wiem co napisać żeby nie obrazić przypadkiem kogoś.
Myślę jednak, że to pierwsze - patrz wagony Falns, dostępne bez problemu.
A ja tak zapytam a co Cię boli w tym co kupują inni? Twoje pieniądze idą na "zmarnowanie"? Mi wystarcza info, że będą węglarki tlenkowe i niebieskie. Takich mi brakuje do składu. Rewizje pewnie ledwo co odczytam jeżeli w ogóle także się tym nie martwię.
Ja też zamówiłem, żeby mieć z V epoki i żeby zastąpić modele od Roco. A jak rzeczywiście nie będą mi pasować to zwrócę w ciągu 14 dni.
EDIT: Powiem więcej, jakby były preordery na 3 sety po 3 węglarki to bym zamówił wszystkie. Analogicznie bym postąpił przy 408S. Zapewniłbym sobie po prostu brakujące wagony do moich składów.