• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

KoVaL

Znany użytkownik
Reakcje
3.288 60 5
Ja od samego początku wspierałem SM ,ale po perypetiach z pierwszym wypustem EU07 zacząłem sobie odpuszczać i się jak na razie nie pomyliłem, nikt ci nie da tyle ,co SM obieca. Nie mam zamiaru wieszać psów na SM ,ale nie tak się podchodzi do interesu i klientów.

garou

Znany użytkownik
Reakcje
5.737 464 99
Ja wiem że to automatyczna odpowiedź no ale szanujmy się :ROFL:
Zobacz załącznik 1112767
Tak nawiasem pisząc.... trochę głupia składnia tego komunikatu w jednym z przypadków. Jeśli bowiem klient anulował zamówienie wówczas słowo "miło" w otrzymanym potwierdzeniu jest jak najbardziej wskazane, ale jeśli klient nie anulował i otrzymał taki komunikat, to klientowi zapewne "miło" nie jest :) Ja bym tutaj starał się jednak zrozumieć, że system jest system i generuje jakieś tam komunikaty z automatu. Zawsze można zadzwonić lub napisać mail z prośbą o info o co chodzi zamiast - jak się to mówi "afery kręcić".

kdam

Aktywny użytkownik
Reakcje
197 4 0
Tak, mi anulowali EU07-308 - był na sondażach i nie zebrał wystarczającej liczby głosów, szkoda :)

Tak nawiasem pisząc.... trochę głupia składnia tego komunikatu w jednym z przypadków. Jeśli bowiem klient anulował zamówienie wówczas słowo "miło" w otrzymanym potwierdzeniu jest jak najbardziej wskazane, ale jeśli klient nie anulował i otrzymał taki komunikat, to klientowi zapewne "miło" nie jest :)
Trochę tak :D "Niestety zamówienie zostało anulowane, gdyż model nie otrzymał wystarczającej ilości głosów w sondażach" ;)

garou

Znany użytkownik
Reakcje
5.737 464 99
Tak, mi anulowali EU07-308 - był na sondażach i nie zebrał wystarczającej liczby głosów, szkoda :)
Trochę tak :D "Niestety zamówienie zostało anulowane, gdyż model nie otrzymał wystarczającej ilości głosów w sondażach" ;)
Dlatego napisałem, że...
Zawsze można zadzwonić lub napisać mail z prośbą o info o co chodzi zamiast - jak się to mówi "afery kręcić".

MarcinqPL

Aktywny użytkownik
Reakcje
255 11 0
Jałowa dyskusja. Wszyscy czekamy na modele, ale widzę, że niektórzy już się nie mogą doczekać. Temat zamienił się w krytykę firmy.
Tak bardzo "nie lubią" Schlesienmodelle że żyją tylko pisaniem o firmie, jakby to był ich motyw życiowy... ;)

Ja wiem że to automatyczna odpowiedź no ale szanujmy się :ROFL:
Zobacz załącznik 1112767

Jestem w trakcie poprawiania rzeczy po swojemu, jeszcze mi trochę zejdzie ale do powiadomień też dojdę :)

Remaj12

Znany użytkownik
Reakcje
5.854 170 19
Czy może mi ktoś wytłumaczyć czemu EP07-442 w wersji "trapez" jest raz z EVN a raz bez? Czy obie są poprawne?
Oba modele są prawidłowo odwzorowane i odzwierciedlają tę samą maszynę z dwóch różnych okresów eksploatacji po tej samej naprawie - jednego, gdy nie nosiła jeszcze numeru EVN i drugiego już po jego naniesieniu.