• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

Piotr Kozłowski

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
1.640 11 0
Przyczyna jest taka:
Zobacz załącznik 1013674
Zobacz załącznik 1013675
Szkoda, ze tak się stało, ale brawa za podejście :)
Polecam doczytać str. 204 posty #4066, 4068. Koszt zakupu modelu i wymiany reflektorów miał nie przekroczyć 1243 zł, -
Śmiać mi się chce, że w poście 4066 kolega ralph80 udostępnił foto z Facebooka jak Firma Schlesienmodelle wstawiła zdjęcie mojego autorstwa i to bez mojej zgody. Co prawda na Facebooku to zdjęcie zostało już usunięte, jednak internet nie zapomina ;)

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.828 444 99
Śmiać mi się chce, że w poście 4066 kolega ralph80 udostępnił foto z Facebooka jak Firma Schlesienmodelle wstawiła zdjęcie mojego autorstwa i to bez mojej zgody. Co prawda na Facebooku to zdjęcie zostało już usunięte, jednak internet nie zapomina ;)
Przypomniałeś mi coś. Mi się śmiać nie bardzo chciało jak kiedyś w katalogu PDF tej firmy zobaczyłem zdjęcie ET41 mojego autorstwa zrobione w mojej okolicy. Też nikt nie pytał.... Nie robiłem afery bo pomyślałem, że fajnie... w modelu będzie. I tak nic z tego nie wyszło. Sorry za off-topic.