• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

szprync3

Aktywny użytkownik
Reakcje
99 22 5
Powiem za siebie. Jeździłem i jeżdżę siódemkami SM po makietach modułowych, nigdy nie sprawiały problemów. Chociaż tak, kłopotem były zgarniacze, które podniosłem do góry ale to też nie problem jeśli torowisko jest dobrze wykonane a makieta dokładnie zmontowana. Dodam, że Vectron LS Models ma chyba jeszcze niżej zamontowane elementy.
Tu nie chodzi o zgarniacze. To raczej coś w samej konstrukcji wewnątrz jak jeden kolega wcześniej pisał , rzecz nie do poprawy

Dami

Nowy użytkownik
Reakcje
9 0 0
EU07-359 chyba dostały już kartony, bo moja jest już w terminalu przeładunkowym. Może jutro przyjdzie, góra pojutrze... Choć po Poczcie Polskiej można się wszystkiego spodziewać...

Dami

Nowy użytkownik
Reakcje
9 0 0
EU07-359 dzisiaj dotarło. Piękny model... Praktycznie nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie wiem czy we wszystkich modelach, czy tylko u mnie nie ma książeczki. AAA i zerknijcie co kryje się w woreczkach... Panie Robercie, pięknie by się też prezentował jakiś denaturat. Pozdrawiam

Załączniki

michu88

Aktywny użytkownik
Reakcje
765 35 5
EU07-359 dzisiaj dotarło. Piękny model... Praktycznie nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie wiem czy we wszystkich modelach, czy tylko u mnie nie ma książeczki. AAA i zerknijcie co kryje się w woreczkach... Panie Robercie, pięknie by się też prezentował jakiś denaturat. Pozdrawiam
Książeczka jest teraz w wersji elektronicznej kod QR masz na wkładce.

Piter75

Aktywny użytkownik
Reakcje
835 46 0
Czy ktoś jest w stanie podać mi jakie płytki (v1, v2 czy v3) w których modelach EU07 były do tej pory? Gdzieś była taka rozpiska, ale nie mogę jej znaleźć.
Interesują mnie modele: 433, 466, 402, 442.