I znowu ten bełkot o czternastu dniach...głowna doktryna firmy.
Żadna doktryna. Prawo konsumenta.
@robertkroma przyjmowaliśmy też reklamacje po miesiącu, jak było ewidentne że usterka była po stronie fabryki/naszej.
@rprail Taka „doktryna firmy”. Ale o tym nie „bełkotałem” tylko po prostu robiłem. A może zacznę, bo to znowu ego podpompuje? Well, no rather not…
Człowieku, czytaj ze zrozumienie, a jak masz problem to poproś kogoś, żeby Ci wytłumaczył co znaczy: "Ewentualnie zestaw do samodzielnego montażu z pomalowaną budą.
Jak by Pan uważnie śledził zapowiedzi Schlesienmodelle wiedział by Pan, że w grudniu ma się ukazać „Engineer’s Edition”. Nie pomalowana lokomotywa, podwozie i napęd zmontowany, buda nie osadzona elementami. Więc zanim Pan ciągle „bełkocze” o takiej możliwości, poinformował Pan by się lepiej, i zaoszczędził nam nerwów…
O ile np. krzywo przyklejone zderzaki da się oderwać i wkleić równo,
Wstawił Pan zdjęcia modelu EU07-402. Ta seria
nie ma klejonych zderzaków. One są tylko wciskane.
to z ubabranymi w kleju szybami bocznymi jest już problem".
Tego nigdzie nie sprzeczałem? Więc w czym problem? Ja tego problemu nie rozwiąże. Nie wiadomo ile fabrykę się będzie naciskało na QC to nadal zostaje produkt robiony ręcznie. Czasem się takie sprawy zdarzają. Nie będzie nigdy 100% perfekt produkcji. A Pan Piotr nie będzie wyjmował każdego modelu z pudełka oglądał i wkładał znowu do pudełka. Dlatego…
…Panu zasugerowałem te 14 dni. Złożyć reklamacje i odesłać model. Może Pan nawet to zrobić po 14 dniach. Zapraszamy. Jeżeli model jest w stanie w jakim go wysłaliśmy.
Jeżeli jest konstruktywna i adekwatna bardzo chętnie. Jednak nie „bełkot” o
klejonych zderzakach
które w fabryce grama kleju nie zobaczyły!
na pytania odpowiada z wielkiej łaski.
Pisałem już tu wiele razy, że to forum tutaj, nie jest oficjalnym kanałem firmy Schlesienmodelle. Jeżeli nie chce Pan tego zrozumieć to jest Pana problem a nie mój. Przyczyny dlaczego tu rzadko lub w ogóle nie odpowiadam, to „bełkot” który mija się z rzeczywistością,…
Ego napompowane do granic możliwości...
Kruszcie ten beton sami lub jeszcze bardziej pompujcie to rozdmuchane ego.
… osobiste i nie na miejscu osobiste wycieczki w kierunku mojej osoby, i brak odwagi rozmawiać zemną podpisując się prawdziwym nazwiskiem. Zdaje sobie sprawę, że ataki i obrazy łatwiej schodzą s klawiatury, jak się chowa Pan za swoją ksywką.
@krzy.lok Jeżeli Pan porówna moją odpowiedź do Pana
@rprail z jego wpisem do mnie, stwierdzi Pan, że ja mu odpisałem w stylu jak on do mnie pisze. Ala ma Pan świętą racie. Nie powinienem tak pisać, bo staczam się w ten sposób do poziomu Pana
@rprail. Więc mea culpa.