• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

krzy.lok

Znany użytkownik
Reakcje
473 15 0
Chwilka.... moje zamówienie nosi numer 290, i jeszcze po mnie też Koledzy robili zakupy, a model dostępny dłużej niż wcześniejsze edycje... a to by oznaczało, że tym razem Pan Robert Reszka zwiększył liczebność bieżącego wypustu - reagując wszak na prośby tutaj zgłaszane...
A ja myślę, że to kolejne zamówienia w "nowym" sklepie. W tej liczbie są też prawdopodobnie zamówienia zestawów wagonów 440V Falns.

arvent

Aktywny użytkownik
Reakcje
597 8 0
Podsumowując:
1. jeszcze chwilę przed 19:28 sklep internetowy nie dawał rady z oblężeniem
2. trochę przed 19:50 strona zaczęła dawać radę
3. o 19:54 ruszyła sprzedaż
4. o 20:10 model przestał być dostępny

Ciekawe ilu ludzi przyatakowało stronę, że zaniemogła na starcie.

sabkon

Nowy użytkownik
Reakcje
16 6 0
Podsumowując:

Ciekawe ilu ludzi przyatakowało stronę, że zaniemogła na starcie.

150 osób które kupiło + osoby ciekawe kiedy zabraknie

sybic

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 82 0
Podsumowując:
5. o 20:20 miałem w koszyku, ale żona mnie zaatakowała, że pieniądze będą potrzebne na wakacje, więc opróżniłem koszyk. Towar nie pojawił się jednak w ofercie. Ciekawe, czy mając go w koszyku mógłbym go mieć po zatwierdzeniu.

Rozjazd

Znany użytkownik
Reakcje
2.128 149 7
Jaki jest najwyższy numer zamówienia? jest powyżej numeru 300?
Tak… ja ma powyżej 330.
Czy aby na pewno nr zamówienia jest tożsamy z liczbą sprzedanych modelI? Tego nie wiemy, ale jeżeli założymy, że tak, to czy należy rozumieć, że dajmy na to w pół godziny, zostało sprzedanych 330 modeli? Osobiście w to nie wierzę, choć jeżeli tak jest to jest to naprawdę niesamowity sukces SM.

krzy.lok

Znany użytkownik
Reakcje
473 15 0
Czy aby na pewno nr zamówienia jest tożsamy z liczbą sprzedanych modelI? Tego nie wiemy, ale jeżeli założymy, że tak, to czy należy rozumieć, że dajmy na to w pół godziny, zostało sprzedanych 330 modeli? Osobiście w to nie wierzę, choć jeżeli tak jest to jest to naprawdę niesamowity sukces SM.
Odpowiedź w linku #3.528

Ropu

Znany użytkownik
Reakcje
1.244 25 2
Powoli powoli… pierwsza siódemka w nowym sklepie zeszła z numerem zamówienia coś koło 200. Jeżeli ostatni jest koło 300 z dużym hakiem to było jakieś 150 w sprzedaży - albo mniej - przy założeniu, że nikt nie kliknął więcej niż 1 sztuki.
Howgh

sabkon

Nowy użytkownik
Reakcje
16 6 0
Jest tożsamy tylko, że to liczba FALNSy + Lokomotywa. To jest błąd projektanta strony, bo numer nie powinien zdradzać ile zamówień sklep wykonał.