• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

jack_flash

Aktywny użytkownik
Reakcje
742 83 8
Reynaulds w Chicago, Marko we Włoszech… w ilu krajach Ty mieszkasz? Tak był kontakt z Marko, w 2015! Chciał wtedy wagony ROBO, a Siodemek mi wtedy zabrakło. Ostatnia korespondencia była w 2015. O aktualne serie nie mam zapytania w skrzynce mailowej! Teraz jest nowy sklep, możesz zamówic z za granicy więc kaj Problem?

@Stroppendorfer dawaj Pan następne nudne…
„Teraz jest nowy sklep, możesz zamówic z za granicy więc kaj Problem…” pod warunkiem, że to kraj EU. Przypomina mi to dawny tekst Wojciecha Młynarskiego - ”Co by tu jeszcze …..

MateuszS

Aktywny użytkownik
Reakcje
232 51 2
Kret został zdemaskowany. :giggle: A tak serio co za tupet!
Forum modelarskie, pasja, która ma dawać radość z tego co się robi no i zabawa a tu taka intryga.
Brzydzę się tym!

ralph80

Aktywny użytkownik
Reakcje
649 5 2
Proponuję dyrekcji sprawdzić jak działa on-line sprzedaż ModelManii. Z wysyłką na cały świat, uwzględniając odliczanie VAT. Nawiasem, w Niemczech to normalka. To nie „rocket science”.
Widzę, że koledze temat się nie nudzi, a dla mnie to już się robi nudne. Nie wiem czy ciężko jest zrozumieć, że ktoś nie chce sprzedawać towaru poza granice EU, żeby nie bawić się w dodatkowe kwity celne? Po co robić sprzedaż poza EU jak modele w Polsce sprzedają się w kilka minut? I ciężko pojąć, że to jest czyjś biznes robiony po godzinach jako coś dodatkowego i ta osoba może sobie sama zadecydować o modelu sprzedaży? I na co przeznaczyć swój wolny czas poza pracą i rodziną - czy na kwitologię i zabawę w sklep czy opracowywanie nowych modeli?

Robert Reschka

Znany użytkownik
Reakcje
3.211 260 17
Najlepsze jest… wprowadziłem opcie USA do sklepu, aby też @jack_flash miał możliwość zakupu. Ale zamiast napisać maila jak coś nie gra, to nie, trzeba się to na forum zgrywać? Wiesz co Panie jack błyskawica? Jak Pan myśli że Pan na mnie może działąć poprzez forum publiczne Pan sie grubo myli. Jak jusz pisałem zapraszam do zakupu Pikolca w Modelmanii a w miedzy czasie klienci z USA, którzy się kulturalnie zwrocili do nas przez maila, odbiorą modele sobie osobiscie odemnie w ORD. Pozdrawiam.

Abrams

Użytkownik
Reakcje
57 0 0
Ciekawe tylko, czy zanim padła (gdzieś od ok. 19.33 wg moich obserwacji), cały nakład się sprzedał... o godz. 19.30 i 35 sek. wisiała jedynie informacja, że model "dostępny wkrótce"... i taka jest widoczna do tej pory;
Czy ktoś z zaiteresowanych Kolegów z sukcesem dokonał zakupu...?

rprail

Znany użytkownik
Reakcje
1.112 55 1
Ciekawe tylko, czy zanim padła (gdzieś od ok. 19.33 wg moich obserwacji), cały nakład się sprzedał... o godz. 19.30 i 35 sek. wisiała jedynie informacja, że model "dostępny wkrótce"... i taka jest widoczna do tej pory;
Czy ktoś z zaiteresowanych Kolegów z sukcesem dokonał zakupu...?
Raczej należy zapytać, czy ktoś widział: "Dostępny"?