• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

PiotrMKG

Użytkownik
Reakcje
146 11 0
19:30 i chyba 2 czy 3 sekundy i się pojawiła na stronie, szybki klik -> koszyk -> ptaszek przy regulaminie i zamów. Cała akcja od dodania do koszyka jakieś 5 sek. Jak już wróciłem do strony już zniknęło ze stanu.

sybic

Aktywny użytkownik
Reakcje
256 87 0
19:30 i chyba 2 czy 3 sekundy i się pojawiła na stronie, szybki klik -> koszyk -> ptaszek przy regulaminie i zamów. Cała akcja od dodania do koszyka jakieś 5 sek. Jak już wróciłem do strony już zniknęło ze stanu.
Teraz każdy tak robił, dlatego jeszcze szybciej zeszła.
Ja ciekaw jestem ile jest tych którym nie udało się kupić.
To pozwoli ocenić jaki jest popyt.

PiotrMKG

Użytkownik
Reakcje
146 11 0
Dobra, jak już się tak bawimy, szukamy osoby z najniższym nr zamówienia na EP07 z dziś jak i z najwyższym. Mój nr to 161318 zobaczymy ile ich w sumie było dziś do kupienia.

PiotrMKG

Użytkownik
Reakcje
146 11 0
Nie wiem jak do tego podejść.
Dla mnie to jakiejś oszustwo.
Nie oszustwo tylko norma jeśli podaż << popyt. Mam z tym już doświadczenie bo zbieram też customowe klawiatury mechaniczne i są producenci co sprzedają cały nakład 300szt. poniżej minuty. Rekord to chyba 9 sekund na wyprzedanie 150szt, a nie jest to tania zabawa bo niektóre modele spokojnie przekraczają 1000USD.

Abrams

Użytkownik
Reakcje
57 0 0
Mi także NIE udało się kupić; miałem to co koledzy wcześniej: model sztuk 1 w koszyku - o g. 19.30, przed upływem minuty a przed zakończeniem całej procedury towar z koszyka "zniknął" (znane zjawisko ? - znane...); przed upływem 1 minuty koniec sprzedaży... Acha, konto mam tam założone od ok. 2 lat.
I NIE O TO, że nie kupiłem, MAM PRETENSJĘ, a o niechlujstwo językowe strony sklepu..., na kolejnych krokach do finalizacji zakupu pojawiają się strony, na których część tekstu i poleceń "co dalej" jest w języku polskim a część w niemieckim... no dziwadło po prostu...

PiotrMKG

Użytkownik
Reakcje
146 11 0
Mi także NIE udało się kupić; miałem to co koledzy wcześniej: model sztuk 1 w koszyku - o g. 19.30, przed upływem minuty a przed zakończeniem całej procedury towar z koszyka "zniknął" (znane zjawisko ? - znane...); przed upływem 1 minuty koniec sprzedaży... Acha, konto mam tam założone od ok. 2 lat.
I NIE O TO, że nie kupiłem, MAM PRETENSJĘ, a o niechlujstwo językowe strony sklepu..., na kolejnych krokach do finalizacji zakupu pojawiają się strony, na których część tekstu i poleceń "co dalej" jest w języku polskim a część w niemieckim... no dziwadło po prostu...
Mail z potwierdzeniem zamówienia też jest w części po niemiecku.

Arturp

Znany użytkownik
Reakcje
1.366 2 5
ModelCenter ma problem z koszykiem. Byłem na ostatnim kroku, klikam finalizę sprzedaży, a model zniknął z koszyka, był w koszyku może 20 sekund.