• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

sybic

Aktywny użytkownik
Reakcje
256 87 0
Tak ale jak jest w koszyku to powinien być zarezerwowany co najmniej 10 minut.
to można zrobić, ale w niczym to nikomu nie pomoże.
Po prostu będzie tak, że produkt bedziesz wkładał do koszyka, a koszyk będzie pusty bo produktu już nie ma.

wystarczy zwiększyć ilość szt tak ze 3x.
i włożyć 3x większy kapitał którego po prostu się nie ma :)

Proponuję wprowadzić dla zakupu system kartkowo - zapisowy. Jakieś dyżury kolejkowe, nocne i dzienne :eek::ROFL:...
czyli system przedpłat, ale wiemy, że to odpada. Moim zdaniem najbardziej uczciwym systemem byłoby zapisy w dniu sprzedaży i losowanie z tych co się zgłosili. A jeśli chodzi o same losowania to jest wiele algorytmów dające transparentność losowania.

SU45-034

Aktywny użytkownik
Reakcje
822 89 3
czyli system przedpłat, ale wiemy, że to odpada. Moim zdaniem najbardziej uczciwym systemem byłoby zapisy w dniu sprzedaży i losowanie z tych co się zgłosili. A jeśli chodzi o same losowania to jest wiele algorytmów dające transparentność losowania.
Tylko po co? Dziewczyny też będziemy losować, czy jednak trzeba wykazać się odrobiną sprytu i szczęścia?
Do takich zakupów zasiada się przygotowanym.

przemas22223

Aktywny użytkownik
Reakcje
133 16 3
Zastanawiam się też nad jedna kwestią.
Po co modelcenter tworzy jakąś listę na modele, gdy przychodzi co do czego nie możesz tego modelu zakupić. w emailu dostajesz jeszcze info gdybyś zrezygnował z zakupu modelu to modelcenter prosi o info w tym temacie.

SU45-034

Aktywny użytkownik
Reakcje
822 89 3
Niech zgadnę..... Kolega kupił tak?
Dziś tak.
Ostatnio chciałem kupić, ale po dodaniu do koszyka okazało się, że trzeba mieć w sklepie konto. W ciągu 2 minut założyłem konto, ale nie kupiłem bo nie umiałem zaakceptować regulaminu.
Dziś w ciągu 26 sekund z palcem w nosie.

Czy mi się wydaje, czy dziś była sprzedaż jedynie lokomotyw, które wróciły do puli od osób zamawiających po więcej niż jednym egzemplarzu? :niepewny:

szprync3

Aktywny użytkownik
Reakcje
98 22 5
Jak zdążysz włożyć do koszyka to powinien być zarezerwowany na jakiś czas, tak każda firma na świecie robi.
Właśnie, koszyk powinien tak działać. Odnoszę wrażenie z różnych tu przedłożonych relacji czy funkcja koszyka jest poprawnie zaprogramowana. Jestem szczęśliwy że posiadam EU07-433 wobec tego co się obecnie dzieje.

Hitor

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
To, że jak już masz w koszyku, to możesz dokończyć zakup bez ryzyka, że towar zniknie z koszyka.
Przeklikanie tego formularza to 5 sekund max. Widać że strona kuleje więc mogliście się do tego przygotować i wypełnić profil wcześniej... Przecież nie dokonujecie płatności na stronie, więc co tam tyle wam zajmowało? Czytanie regulaminu? Licytacje na allegro też tak działają że ktoś przebija sumę maksymalną na kilka sekund przed końcem. Samo życie...

Estrella

Ostrzeżony
Reakcje
3 7 0
Niewiarygodne jak ten naród nisko upadł. Sami się nie szanujecie to i Reszka Was nie szanuje. Wyobraźcie sobie sklep w Niemczech, który nie komunikuje się z klientami, a jeśli już to po to żeby szydzić i obrażać. Sklep, który wypuszcza bezwartościowe kupony rabatowe i bezwartościowy katalog oraz wymyślony plan wydawniczy. Sklep, który z niemieckimi klientami posługuje się łamanym niemiecko/polskim. Sklep, którym kieruje zadufany buc i megaloman. Upadł by szybciutko. A u nas? Towar wykupiony w 2 minuty.