@Robert Reschka - odpowie Pan na moje pytania dotyczące modelu, które zadałem kilka dni temu? Jest Pan aktywny w wątku (łącznie z dniem dzisiejszym) i odpowiada Pan na mniej lub bardziej istotne kwestie, w tym bierze Pan udział w osobistych przepychankach. Natomiast jakimś dziwnym trafem omija Pan moje pytania, dotyczące tylko i wyłącznie modelu, co jest tematem tego wątku. Dodam tylko, że nawet w momencie sprzedaży na stronie ModelCenter.pl nie ma ani jednej informacji o modelu, choćby takiej czy model jest wyposażony w dekoder czy nie. Gdyby nie to forum, to nie wiedzielibyśmy nic!
Dla ułatwienia zestawię pytania raz jeszcze:
1. Czy w omawianym modelu (i przyszłych modelach) będzie ostatecznie "uproszczona" płytka czy "oryginalna" płytka? W lipcu 2022 ukazała się informacja o uproszczeniu płytki, ale we wrześniu 2022 udało się pozyskać głośniki, zatem czy od tego momentu powrócono do oryginalnej płytki? Czy zatem historia z uproszczoną płytką była tylko krótkim epizodem? Na czym dokładnie polegało uproszczenie płytki?
2. Czy modele analogowe będą posiadały wbudowany głośnik?
3. Czy w sprzedaży będą obie wersje w pełni cyfrowe i udźwiękowione oraz analogowe (dotyczy to również przyszłych modeli)?
4. Czy model będzie dystrybuowany do innych sklepów czy sprzedaż zakończy się wraz z "akcją błysk" w poniedziałek?