• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

Abrams

Użytkownik
Reakcje
57 0 0
Ok. 330 egzemplarzy poszło w 5 minut.... ? przy naprawdę niemałej cenie jednostkowej za sztukę... Dobre, dobre... dla firmy gratulacje sukcesu sprzedażowego - może będzie to zachętą dla Producenta do kolejnych edycji bez tak długiej przerwy od ukazania się obecnego modelu... a swoją drogą ciekawe, jak szybko na pewnym portalu nastąpią redukcje kolekcji ;-)

sybic

Aktywny użytkownik
Reakcje
238 82 0
łał...
jednak wolał bym system przedpłat i zamówić model przed produkcją i mieć pewność że zakupię i dostanę po 5-6 mies. oczekiwania ...
serio 330szt?...
Na FB było zdjęcie i zapewnienie, że to nie jedyna półka z modelami. Skoro nie jedyna, wiec minimum jednam musi jeszcze być. Stąd wyszło mi ok. 330 sz.

ja kupiłem, ale przyszedł mi mail bez nr. konta do przelewu (koledzy dostali) wiec qrcze nie ma co się jeszcze cieszyć?

arvent

Aktywny użytkownik
Reakcje
597 8 0
Schlesienmodelle EP07-412 24.02.2023 1932.jpg

0 19:32 teoretycznie dało jeszcze zapakować do koszyka. Dobrym sposobem było wcześniejsze utworzenie konta, żeby szybko przejść przez proces składania zamówienia. Szczerze nie spodziewałem się, że sprzedaż może wyglądać tak błyskawicznie... Teraz i tak pewnie trwa weryfikacja. Na Fb jest teraz chaos.

Buser

Nowy użytkownik
Reakcje
43 0 0
Jak dla mnie jest to jakiś błąd w zaciągnięciu danych do klienta pocztowego. Wiele osób na FB zgłosiło taki problem, więc najlepiej skontaktować się z biurem modelcenter celem uzyskania danych.