• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

Rozjazd

Znany użytkownik
Reakcje
2.190 156 7
Znam ten post SM, sam go zresztą cytowałem. Ale z tej informacji nie wynika jednoznacznie, że będą tylko wersje analogowe. Myślałem, że Kolega ma jakąś inną informację w tym temacie.

Robert Reschka

Znany użytkownik
Reakcje
3.514 347 18
Faktycznie poziom wykonania kosmiczny...widać po łuszczącej się farbie na stopniach narożnych.
Co wolisz? a) Metalową drabinke do skali, czy b) grube przeskalowane wtryśnięte tworzywo w błyszczącym się plastikiem kolorze? Jeżeli b) to wybieraj PIKO. Tam Ci nic nie odpryśnie. A jak masz metodę produkcji malowania metalowych drabinek że paluchami farby nie zedrzesz, to dawaj. Chętnie się nowego nauczymy. A jak nie, Herr Doktor się ucieszy z twojego zakupu :)

Pozdrawiam

Rozjazd

Znany użytkownik
Reakcje
2.190 156 7
SM publikuje na FB i proszę się wreszcie do tego dostosować i nie jęczeć!
A czytać ze zrozumieniem mój cały post Kolega potrafi? Właśnie, że SM nie publikuje wystarczająco dużo inormacji na FB. Nie mam nic przeciwko, że dany producent wybrał daną platformę do porozumiewania się. Sęk w tym, że na tej wybranej przez siebie platformie informacji jest jak na lekarstwo (nawet brakuje informacji o cenie modeli i dystrybucji do sklepów). Stąd wygenerowałem podstawowe pytania na FB, na które nie dostałem odpowiedzi na FB i powieliłem je tutaj z myślą, że otrzymam odpowiedzi tutaj, jako, że Pan Robert jest aktywny w tym wątku. Co Koledze (i reszcie mu schlebiających) przeszkadza w moim dążeniu do znalezienia podstawowych informacji o produkcie? Zamiast tego czytam coś o 'jęczeniu'. Ludzie, czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że mamy wyłożyć grubą kasę za model to chcemy o nim coś wiedzieć za wczasu, a nie domyślać się kiedy sprzedaż ruszy?

Ostatnio edytowane:

usp9mm

Nowy użytkownik
Reakcje
0 2 0
Ło mamuńciu, model włożony do koszyka o 19:31, przeleciałem całą procedurę zamówienia i nawet nie zdążyłem dokończyć tej procedury, bo o 19:35 wszystko poszło na pniu i model już niedostępny. Szkoda!!!