Przeszkadza fakt, że obojętnie co jest tu napisane zostaje „własnoscią” forum. Traci się kontrole nad własnym kontentem.
Myślę, że jeśli pisze się konkretne informacje na temat swoich produktów, bez zarzucania konkurencji tego czy tamtego, to nikt niczego nie będzie usuwał. Przepraszam panie Robercie, ale często pan podkreśla jak to "Herr Doktor" rzuca panu kłody pod nogi za pomocą "szpiegów".... i ogólnie ta retoryka "obrazy"... Nie uważa pan, że wolny rynek to i wolna amerykanka czasem trochę jest? Pomysły są podchwytywane i przekazywane cichcem gdzie indziej. Zawsze tak było, jest i będzie.... bo natury ludzkiej się nie zmieni.
Moim zdaniem zamiast się obrażać powinien przyjąć pan inną postawę i robić swoje... na przykład niczego nie zdradzać (ani zajawki) tylko zrobić jakiś model i znienacka.... rzucić na rynek gotowy produkt. Wszystkich pan zaskoczy i konkurencja nie zdąży kłody rzucić.... a dyskusje prowadzić potem ewentualnie już stricte o tym gotowym modelu bez gadania o kulisach, kto komu i dlaczego i takie tam...
Nie wiem skąd ta wiadomość o EP09 wyszła.... ale by "Herr Doktor" się dowiedział, to chyba musiał by za panem ogon z PIKO ciągle chodzić.
Jeśli się mylę albo bzdury popisałem to mnie sprostujcie.
Reasumując.... może zamiast uciekać, to po prostu stonować język do tzw. "niezbędnego minimum"?
Oczywiście zrobi Pan jak Pan uważa.
Powodzenia.
Ostatnio edytowane:
- 2
- 5
- Pokaż wszystkie