• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

PiotrMKG

Użytkownik
Reakcje
145 11 0

Schlesienmodelle
1 min ·
Dane do przelewu dla zamówień będą wysłane w mailu potwierdzającym zamówienie przez Pana Piotra. Procedura jest taka, że jak jakiś Janusz biznesu zamówi więcej lokomotyw, redukujemy do jednej, i wysyłamy skorygowane zamówienie z danymi do przelewu.
Pan Piotr musi teraz ogarnąć 3 cyfrową ilość zamówień. Więc dajcie mu proszę trochę czasu. Kto z systemu dostał maila potwierdzającego zamówienie z numerem zamówienia, ten jest bezpieczny. Nie ma się co martwić, zamówienie będzie realizowane.
No i serwer wytrzymał

DieselPower

Znany użytkownik
Reakcje
2.371 473 107
Na FB było zdjęcie i zapewnienie, że to nie jedyna półka z modelami. Skoro nie jedyna, wiec minimum jednam musi jeszcze być. Stąd wyszło mi ok. 330 sz.

ja kupiłem, ale przyszedł mi mail bez nr. konta do przelewu (koledzy dostali) wiec qrcze nie ma co się jeszcze cieszyć?
Na stronie Sm na FB pisze, że ci co zamówli więcej niż jedną sztukę (tu nazwani Januszami biznesu) nie dostali numeru konta. Ja zamówiłem 1 szt i numer konta dostałem, więc zagadka się koledze rozwiązała. Alle i inne nie dla kolegi :cry:

dec87

Aktywny użytkownik
FREMO Polska
ŁKMK
Reakcje
324 5 0
Ponownie, nauczcie się czytać ze zrozumieniem...
Jeśli ktoś dostał potwierdzenie(wysyłane zapewne automatycznie w przypadku gdy stan ilościowy w sklepie pozwalał na złożenie zamówienia) to dostanie model. Po zweryfikowaniu wszystkich zamówień(czy ktoś nie zamówił kilku sztuk) zostanie wysłany kolejny mail z numerem konta do przelewu.

Piter75

Aktywny użytkownik
Reakcje
756 43 0
Dlaczego w takich dziwnych godzinach?
Żeby Wiadomości w TVP nie oglądać.

Coraz gorzej na tym forum. Ciagle komus cos nie pasuje. Ja już odpuściłem, bo też kiedys mnie wkurzał sposób zakupow, januszowanie itp. Ale weźcie spróbujcie odpuścić. Naprawdę pomaga. Od tamtej pory udaje mi sie kupic to to chcę. Nawet w takich "wyścigach szczurów" ja ten.
Jałowa dyskusja w wątku, który powinien dotyczyć modelu. Ech...

DieselPower

Znany użytkownik
Reakcje
2.371 473 107
Fakt jest taki, że już mało co jest do zrobienia w kwestii trakcji elektrycznej bądź spalinowej. Więc tutaj dublowanie będzie rzeczą naturalną.

am-70

Znany użytkownik
Reakcje
6.983 121 1
Jedyny plus dzisiejszej sytuacji jest taki, że niewątpliwie polski rynek modelarski się powiększa:) I tylko można mieć nadzieję, że nie tylko PIKO ale inni z prawdziwego zdarzenia producenci to dostrzegą.
Bo niestety, nasi "polscy" producenci/dystrybutorzy, nie chcą tego zauważyć i bawią się z nami jak z dziećmi w "ciuciubabkę":(

Ps. Wiem, nie na temat. Ale może warto rozważyć założenie wątku "Sposób dystrybucji..." lub coś w tym rodzaju. Bo faktycznie w tym wątku robi się bałagan.

Robert Reschka

Znany użytkownik
Reakcje
3.282 271 17
Jedyny plus dzisiejszej sytuacji jest taki, że niewątpliwie polski rynek modelarski się powiększa:) I tylko można mieć nadzieję, że nie tylko PIKO ale inni z prawdziwego zdarzenia producenci to dostrzegą.
Bo niestety, nasi "polscy" producenci/dystrybutorzy, nie chcą tego zauważyć i bawią się z nami jak z dziećmi w "ciuciubabkę":(

Ps. Wiem, nie na temat. Ale może warto rozważyć założenie wątku "Sposób dystrybucji..." lub coś w tym rodzaju. Bo faktycznie w tym wątku robi się bałagan.
Panie M. wie Pan co ciągle tu szukacie dziury w moście. Podsumuje:

1.) Była kiedyś lista na zapisy przed sprzedażą - ŹLE
2.) Dałem WŁASNY produkt, do WŁASNEGO, webshopu, poinformowałem na wyrost - 2 razy - tydzien i 24h przed sprzedaża kiedy ruszamy. Model był co na minute dostępny o 19.30.

A może 3.)? Lista z zamowieniem, 100% przedpłaty i koniec. Tak wtedy każdy dostanie. Ale jest wielkie ale: Po latach na tym tutaj - nazwijmy to forum - mam doświadczenie z tą „community”.

1) Ah, Reschka spzedaja pod lądą… dla wybranych i kolegów co za szuja - więc ŹLE
2) Co się dzieje widać tutaj… wiec tez ŹLE
3) Reschka oszust, bierze kase za modele których nawet nie ma, oszołom, bandyta… Jerzyk z Wawy by napewno przez jakiegoś ziomka na forum trąbił że tą kasą firma spłaca jakies długi które bóg wie skąd on je wymyślił - takich debilnych teorii mało było w wypadku przedsprzedaży EN57 od ROBO? Potrzebne mi to? Nie.

Więc wzkażcie mi JEDEN powód który mi zabrania sprzedwać mój własny produkt we własnym sklepie? Jak sie model nie podoba zwrot w 14 dni, kasa spowrotem. Proste.

A co te wasze teorie są warte, to widać po Pana wpisach na FB:

2DDA1924-C6F7-4F1B-8493-52C57D57EDBF.jpeg

Ostatnio edytowane: