• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Samochodowa Makieta Modułowa - budowa - mafo

Przemekk

Aktywny użytkownik
MSMK
Reakcje
436 0 0
Trzeba przyznać, że ten rok jest nietypowy. Takiego dziwnego to naprawdę sobie nie przypominam.

Natomiast moduł już teraz wygląda świetnie! No i wreszcie się dowiedziałem skąd taki zagadkowy układ kostki ;)

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.003 387 20
Dziś niewiele udało się zrobić. Nie myślałem, że tak trudno jest dołożyć coś do zamontowanego na module budynku...:eek::oops: Poleciało wiele niecodziennych słów... :cenzura::cenzura::cenzura:
Ale chyba się udało. I nawet świeci. :)

Moduł warsztat lampa 01.jpg
Moduł warsztat lampa 02.jpg

Astro

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
10.249 301 15
Bystre oczko @Brodagaz zauważy wszystko, nawet to, że ekipa po pijaku krawężniki na płasko poukładała.... :)
Mnie powala tz czystość pracy. Jak się tsk długo człowiek napatrzy na swój zapyziały PeeReL, to aż oczy bolą gdy widzi czystą makietę. Oświetlenie fuper.
Pytanie o ślady na drodze - to od blaszek?

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.003 387 20
Niewiele się tu dzieje i temat powoli zarasta pajęczyną. Zatem trzeba go trochę odnowić. ;)

Dziś wreszcie była akcja sadzenia młodych drzew... :) Wyczekały się długo... ;) Wielkie dzięki dla Pana Piotra z firmy Freon za zrobienie dla mnie tych drzewek prosto ze szkółki. (y)

Młode drzewka 002.jpg

Młode drzewka 003.jpg