Zastanawiam się nad kupieniem tego modelu, lecz nigdzie nie znalazłem Waszych opinii czy wybrać z dźwiękiem od ROCO czy jednak ESU Loksound.
Czy jest ktoś z Was który mógłby mi rozstrzygnąć dylemat? Zastanawiam się czy jest to 50/50%, czy jednak coś bardziej przewyższa i jest 70/30 % za jakąś z wersji?
Czy jest ktoś z Was który mógłby mi rozstrzygnąć dylemat? Zastanawiam się czy jest to 50/50%, czy jednak coś bardziej przewyższa i jest 70/30 % za jakąś z wersji?
Nie wiem czy tak jest w przypadku Roco, ale gdy kupowałem modele PIKO bez dekoderów, chcąc dekodery dokupić kiedyś tam osobno, to się okazało, że gdy przyszło już je kupić, dekodery nie bardzo były dostępne (ale to był czas po pandemii) i cena wzrosła na tyle, że taniej wyszło by, gdyby loka zamówił od razu z dekoderem. Zauważyłem też, że niektóre modele np. ET21 od PIKO ma dedykowane miejsce na ich /pasujący/ głośnik. Nie wiem czy dało by radę zainstalować inny, a jeśli tak, to być może w miejsce na kondensator... Stąd wolę teraz kupować w komplecie z ich głośnikiem.