Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Tak to wygląda w obecnej edycji:
~285 zł - wersja podstawowa (numer katalogowy kończy się cyfrą 0);
~345 zł - wersja z oświetleniem wnętrza (numer katalogowy kończy się cyfrą 1).
Na tej podstawie można ocenić zapotrzebowanie na modele tej firmy, a nie tego malowania. I to nie jest złośliwość tylko fakt. A podobno na fakty na tym forum nie można się obrażać, ani banować
Ja myślę że to świadczy o zapotrzebowaniu na konkretny przydział i okres. Ja nadal jestem zainteresowany tym modelem i malowaniem, ale ten konkretne modele mi nie pasuje do wcześniej kupionych.
Tak to wygląda w obecnej edycji:
~285 zł - wersja podstawowa (numer katalogowy kończy się cyfrą 0);
~345 zł - wersja z oświetleniem wnętrza (numer katalogowy kończy się cyfrą 1).
Kraków i Łódź jeszcze są, bo było ich więcej. W momencie pisania posta było ich po kilkanaście, a wagonów ze Szczecina tylko 6, więc te ze Szczecina zniknęły pierwsze...
Kraków i Łódź jeszcze są, bo było ich więcej. W momencie pisania posta było ich po kilkanaście, a wagonów ze Szczecina tylko 6, więc te ze Szczecina zniknęły pierwsze...
Jeden ze Szczecina niebawem powinien być dostępny. Zrobił mi się błąd przy wyborze płatności i zamówienie poszło 2 razy z różnymi formami zaplaty. Tym sposobem zarezerwowałem omyłkowo 2 ostatnie modele. Poprosiłem Roberta, by jedno zwolnił bo chce kupić tylko jeden model.
Podobnie jak wznowienie 110Ac z Gdyni z epoki IVc.
Około półtora miesiąca temu firma Robo informowała, że (jeśli się nie mylę) za wspomniany czas (wyszło mi, że na przełomie lipca i sierpnia) winien być ten wagon znowu dostępny. Mnie ciekawi czy będzie (jeśli będzie) to samo co było, czy też pojawią się piktogramy klasy, inny numer i inny układ napisów nad oknami (jak na kuszetce ze szczecina z rewizją 1980). Na to bym liczył.
Oczywiście oznaczenie serii winno być już Bcd... (rewizja po 1985 r.).