Jest partia modeli, które trafią na sklep ROBO.
Na początku roku zamówiłem kuszetki z pierwszego wypustu (Gdynia, Wrocław) w jednym ze sklepów. Sklep nie dostał wszystkich modeli, które miał dostać, tym samym musiałem ratować się zakupami w innych sklepach, dużo przepłacając. A na samym końcu kuszetki pojawiły się w sklepie Robo.
Przed premierą wagonów ze szczecińskim przydziałem pytałem Pana Roberta, jaki będzie sposób dystrybucji. Otrzymałem odpowiedź, że tym razem wagony pojawią się w sprzedaży równocześnie na stronie Robo i w innych sklepach. Wedle kolejnej informacji pewna ilość miała trafić do sklepu Robo w niedzielę wieczorem. Więc pół nocy nie spałem odświeżając stronę
Tymczasem znowu jest chaos.
Żeby była jasność, jestem wielkim fanem Robo, uwielbiam te wagony, mimo pojawiających się niedoskonałości. Dobrze by było jednak, dla wiarygodności i dobrego imienia firmy, aby za słowami szły czyny. Może czas, aby posadzić pomocnika przed komputerem, aby koordynował sprzedaż, aktualizował stronę, prowadził korespondencję na facebooku, i w odpowiednim momencie wystawił modele na sprzedaż w sklepie firmowym...
ps. właśnie w tej chwili w sklepie Robo pojawiły się szczecińskie wagony (po 6 szt. każdego rodzaju, w wersji z oświetleniem, po 349 zł).
Pozdrawiam wszystkich!