• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny ROBO - modele wagonów standardu Y - typu 104A/110A/111A/112A/113A/609A/209C

am-70

Znany użytkownik
Reakcje
6.928 121 1
Z drugiej strony można wyobrazić sobie tutaj jakby efekt głębi z powodu odbicia w lustrach umieszczonych pod stelażem bagażowym.
Gratuluję Koledze wyobraźni. Ale mi to bardziej przypomina sytuację z kultowego filmu "Miś": "Warunki na zgrupowaniach miałyśmy bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że dach przeciekał, szczególnie, że prawie nie padało!"

Niestety, jest zwykłe niechlujstwo i bylejakość. I w takim przypadku, nie mam zamiaru poprzez zakup, takiej sytuacji tolerować.

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.448 442 99
Niestety, jest zwykłe niechlujstwo i bylejakość. I w takim przypadku, nie mam zamiaru poprzez zakup, takiej sytuacji tolerować.
Ale macie problemy. Zwykły modelarz kupiłby to i sobie poprawił skoro tak razi... tymbardziej, że jak nie kupi, to mieć nie będzie. A jeśli chce mieć super cacy, to jakaś manufaktura. Ale wtedy zlecenie komuś to cena zbija z nóg niż by poprawić to samemu. Śmieszą więc mnie takie komentarze w stylu tupania nogą "nie kupię i już bo dziurka pod zagłówkiem".
Ten się nie myli co nic nie robi.... tan ma cacy, co pochyli się i poprawi.

michu88

Aktywny użytkownik
Reakcje
712 30 5
To skoro to jest, jak sam kolega pisze, "niechlujstwo i bylejakość", to co kolega sądzi o wyrobie konkurencji? Taka jakość jest ok? Dodam, że w poście wyżej jeden z kolegów zrobił takie porównanie i jednak pewne wnioski same się nasuwają na myśl

Ostatnio edytowane:

Rozjazd

Znany użytkownik
Reakcje
2.119 148 7
Czy producent może w tym miejscu zapewnić, że nie powieli tego błędu w pozostałych wagonach barowych?
W celu uzupełnienia/doprecyzowania mojego powyższego postu, to rozumiem, że wagony barowe począwszy od lat 90-tych zostały przebudowane w taki sposób, że zlikwidowano przedziały drugiej klasy a część barową wydłużono. Zatem tego tematu (o braku przedzielenia przedziałów) nie będzie w wagonach nowszych.