Tylko, że w latach 1990. już bardzo dawno żadne wagony nie przypływały promem z Londynu. Ostatnie bezpośrednie połączenia Wlk. Brytanii z kontynentem (z przewozem wagonów z pasażerami) zlikwidowano na przełomie lat 1970. i 80, jeśli nie wcześniej (dokładnej daty nie znam). Żaden wagon ze składu "Ost-West" w latach 1980. i 90. nie mógł wjeżdżać na Wyspę ze względu na skrajnię. Do przewozów promowych wykorzystywano specjalne wagony o zmniejszonych gabarytach. Sama tablica kierunkowa, pokazana na zdjęciu, też nie pochodzi z lat 1960. tylko z 1990. W latach 1970. i 80. na tablicy była jeszcze umieszczona nazwa "London", ale w nawiasie (napis wyglądał: "(London) Hoek van Holland - Utrecht..." itd.), co oznaczało tylko skomunikowanie pociągu z promem i dalej z lokalnym pociągiem do Londynu, a nie przewóz wagonu promem. W latach 1990 takiego formalnego skomunikowania już nie było, choć taka podróż była oczywiście możliwa. Jak ktoś chce, to może taką informację wrzucić na FB (byłoby miło, gdyby powołał się na mój wpis na forum), ja tam nie mam konta