• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny ROBO MODELE - modele elektrycznych zespołów trakcyjnych serii EN57 / EN71

am-70

Znany użytkownik
Reakcje
7.236 121 1
Facebook ROBO Modele:

Ale nam się tu ruch zrobił

Uwaga, jeśli ktoś ma problem z zakupem to prosimy o kontakt w wiadomości. Każdemu pomożemy.
Chwilowo czekamy na naprawę systemy ratalnego.
Jeśli ktoś wybiera ta formę proszę się do nas zgłosić.
P.S. Bardzo nam miło za takie zainteresowanie modelem
Serwer, który miał wytrzymać padł pare razy
.

271 szt. sprzedanych - dobry wynik(y)

Ostatnio edytowane:

PP1970

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.256 88 0
O przerwie nie wiedziałem, kilka osób kupiło mój nr zamówienia 17
Mi się nie udało zapłacić przez PayU, a potem wyłączyli… kupiłem dopiero dzisiaj nr 38.

O, zmienili system liczenia. Teraz jest podana łączna liczba wszystkich wariantów.

Zostało 87 + 103.

Przeciwnicy płacenia 1650 zł z góry będą licytowali na aukcjach Januszy, startując od 1 zł.

Ostatnio edytowane:

garcia ramirez

Znany użytkownik
Reakcje
1.219 51 6
Mi się nie udało zapłacić przez PayU, a potem wyłączyli… kupiłem dopiero dzisiaj nr 38.

O, zmienili system liczenia. Teraz jest podana łączna liczba wszystkich wariantów.

Zostało 87 + 103.

Przeciwnicy płacenia 1650 zł z góry będą licytowali na aukcjach Januszy, startując od 1 zł.
Taaa, Już żeście sobie nawet januszy znaleźli. Liczcie dalej. I śpijcie spokojnie. Wam nie zabraknie przecież. A januszom sie najwyżej dodrukuje :ROFL::ROFL: