• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny ROBO MODELE - modele elektrycznych zespołów trakcyjnych serii EN57 / EN71

Arekmiz

Znany użytkownik
Reakcje
1.612 159 0
Chciałem Katowicki. Ale nie był dostępny. Więc wszedłem na Warszawski - widzę że dostępny. No to klik - analogowy. Z braku laku, a może ktoś się wymieni. :) Ale dalej zaczęły się schody, bo nie chciało mnie zalogować na konto, które mam założone. No to klik - kup jako gość. I poszło. Dostałem maila potwierdzającego. A za chwilę pojawił się Katowicki. Więc klik i znów się udało zamówić analoga jako gość. :) Więc mam 2 analogi zamówione. Ponieważ zaznaczyłem przelew tradycyjny, więc w razie czego mogę komuś z Was odstąpić Warszawski. :)

kareks

Aktywny użytkownik
Donator forum
FREMO Polska
ŁKMK
Reakcje
270 10 2
No i poszło mam nadzieje ze tylko 1 bo mieliło i mieliło i nie w do konca wiem co wymieliło. Na końcu pokazało dziekuje :)
Ciekawe jak liczy stan bo dla kazdej opcji jest inny licznik bo niby ma być 250 a według takiego liczenia wychodzi 1000 szt :)

PP1970

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.255 88 0
No i poszło mam nadzieje ze tylko 1 bo mieliło i mieliło i nie w do konca wiem co wymieliło. Na końcu pokazało dziekuje :)
Po kilku minutach dostaniesz maila. Możesz też sprawdzić "moje konto". Z tego co widać na stronie, nie martw się ew. nadmiarem.

Zeszło 115 warszawskich i 114 katowickich... a pewno jeszcze ludzie mają w koszykach.

Ciekawe, jak zejdzie więcej, niż przewidziano do produkcji... strona oferuje po 250 każdej opcji sterowania :D

PP1970

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.255 88 0
Informatyk czuwa... przestało podawać stany magazynowe. Ciekawe, co to oznacza....

PayU nie działa porażka...
Nie chcę krakać, ale taki objaw miałem parę dni temu, jak otworzyli stronę, a zapomnieli zablokować możliwość kupowania. Dopiero na PayU się wykładało, przedtem wyglądało identycznie, jak w tej chwili. Wybierałem, dodawałem do koszyka, chciałem płacić i bęc.

Śmieszne, przetłumaczyli nazwę waluty:
1668451285898.png

Ostatnio edytowane:

Rozjazd

Znany użytkownik
Reakcje
2.205 156 7
A Wy już szalejecie, ja się zastanawiam czemu, skoro u mnie jeszcze zegar tyka....:niepewny:...potem się zorientowałem, że tylko u mnie, bo u mnie jest dopiero 18:43 :ROFL: W taki sposób mógłbym się zrobić na szaro, ale na szczęście nie jestem zainteresowany tą epoką :p.

PP1970

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.255 88 0
A Wy już szalejecie, ja się zastanawiam czemu, skoro u mnie jeszcze zegar tyka....:niepewny:...potem się zorientowałem, że tylko u mnie, bo u mnie jest dopiero 18:43 :ROFL: W taki sposób mógłbym się zrobić na szaro, ale na szczęście nie jestem zainteresowany tą epoką :p.
U mnie od paru dni tykał, wskazując 18:00. Jak wszedłem parę minut przed 18:00, pokazywało 19:00.

Strona taka sobie, ale ostatecznie chyba sprzedali, co chcieli.