• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny ROBO MODELE - modele elektrycznych zespołów trakcyjnych serii EN57 / EN71

krzy.lok

Znany użytkownik
Reakcje
509 16 0
Odnoszę wrażenie, że jeszcze nikt nie poruszyło tematu WC "wolne" lub "zajęte" Pewno ROBO też to zrobi. O ile pamiętam to były dwa kolory przy klamce. No bo skoro już mamy takie oczekiwania, to to też ważne. No i odgłos spłukiwaczki w WC-cie. Może jeszcze znajdzie się miejsce na dekoderze.

Ostatnio edytowane:

PP1970

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.255 88 0
..... jednakowych średnic kół w całym zestawie, podczas gdy silnikowy ma większe
Ale ktoś zmierzył na modelu, że są jednakowe?

Odnoszę wrażenie, że jeszcze nikt nie poruszyło tematu WC "wolne" lub "zajęte" Pewno ROBO też to zrobi. O ile pamiętam to były dwa kolory przy klamce.
Wystarczy "zajęte". W praktyce, jak chciałem w jakimkolwiek pociągu skorzystać z WC, zawsze było zajęte :ROFL:

Ostatnio edytowane:

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.688 443 99
Gdyby ostatnich klika stron porównać do garnka z wodą, to już do tej pory by się wygotowała. Garnek się już smaży. Jak dla mnie Admin powinien zamrozić ten wątek do czasu ukazania się zapowiedzi i dopiero wówczas odblokować. Licząc rok do tego czasu.... heh.... niech będzie, że kilka miesięcy..... powstanie tu setki dywagacyjnych wpisów co powinien Robo, czy wyświetli się Wodzisław Śląski czy nie, wpłacać czy czekać....

Zamrozić, poczekać, odblokować. A jak ktoś ma uwagi do Robo to przecież niech pisze na maila firmy Robo Modele. Jeśli będą konstruktywne na pewno zostaną wzięte pod uwagę. Moim zadaniem pogadaliśmy wystarczająco. Pora odpocząć.

Reakcje
4 0 0
33 lata po transformacji , z grubsza 20 lat we Wspólnocie Europejskiej i w końcu od kilkunastu lat w UE ...
UPRAGNIONY PRZEZ WAS WSZYSTKICH ! WOLNORYNKOWY KAPITALIZM .
I znana, markowa firma działająca od lat nie może wejść do banku, przedstawić kalulację finansową analitykowi banku, wziąść kredyt i dobić interesu ?! To gdzie my jesteśmy ...
Kto winien? Robo ? Czy ten Wasz ukochany "Wolnorynkowy" System ?!
Robo nic tu nie jest winne, poprostu próbuje jakoś się w takiej rzeczywistości ekonomicznej dofinansować.
Winien jest Krypto Preferencyjny System !
Wam wgrany jako "Wolny" Rynek , "Wolnorynkowy" Kapitalizm... :LOL:
Huk z Wami i z Waszym systemem ...
Pijemy dziś z Gigi 11 listopada w Wilczycy Ks. zdrowie
Księcia Elektora Hohenzollerna !... :ninja::ninja::ninja::ninja::ninja:

:D
Wziąć.

Engineer

Aktywny użytkownik
Reakcje
697 54 1
Zaraz, zaraz. Kolega sugeruje, że co dziesiąty produkowany model Robo ma zmieniać nazwy miejscowości na tablicach kierunkowych, aby uzyskać cały kalejdoskop możliwości?
Nic z tych rzeczy. Przeczytaj proszę całość rozmowy od zapytania kolegów (m.in. Kolega @śledź ) o "wykręconą na szmacie" stację docelową, czy to bedzie Wodzisław Śląski, na które odpowiedział i potwierdził Kolega @Remaj12, oraz odniósł się Kolega @hobbystah0
Do tego momentu dla bodajże dwoch zainteresowanych i pytających kolegów, a mnie przy okazji nie było to wcale takie oczywiste (też nie zauważyłem takiej informacji w gąszczu wpisów w tym wątku), bo możliwości jak podałem i jak zauważyłeś w moim wpsie, jest wiele. Zresztą w mojej wypowiedzi jest dokładnie napisane do kogo jest kierowana i o co chodzi.

Oczywiście, że takie coś było by i jest absurdalnie niewykonalne. Chodziło o to, że możliwości jest tyle, że co 10-ty model mogłby mieć inną stację, stąd zapytanie kolegów o Wodzisław uznałem za jak najbardziej zasadne, co wynika jednoznacznie z mojej wypowiedzi.

Ostatnio edytowane:

Zbigniew Gałczyński

Moderator Działu Tabor
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
4.410 31 1
Nie ma za co ;) . Zaproponowałem moderatorowi wydzielenie dyskusji do osobnego tematu, a tu zostawienie tylko wybranych informacji, bez całej "otoczki", ale... "Niestety, Twoje niedawne zgłoszenie zostało odrzucone: Wpis w wątku 'ROBO MODELE - modele elektrycznych zespołów trakcyjnych serii EN57 / EN71"
Sens jest taki, że wówczas luźna dyskusja może toczyć się w odrębnym temacie, choćby i 100-stronicowym (Na razie idzie nam nieźle! Mamy już 30 stron...), a wówczas w zasadniczym temacie będą tylko wyłuskane wartościowe informacje.
Postanowiłem tutaj nic nie pisać -ale @Remaj12 mnie trochę sprowokował. Remigiusz zgłaszasz co chwila sprzątanie wątku a sam piszesz nawet w tym temacie nie na temat. Mam zacytować Twoje wpisy ,które odbiegają od tematu ? I kto tu jest poważny ?

OLF

Znany użytkownik
Reakcje
1.319 32 10
spodlady.png

Aby nie tracić cennych sekund, można przygotować się do skopiowania danych w odpowiednie pola (y)
Albo ustawić bota zakupowego :eek:
Chyba, że już 249 innych szczęśliwców widziało taką stronę :cenzura:

OP
OP
Remaj12

Remaj12

Znany użytkownik
Reakcje
5.402 137 19
Remigiusz zgłaszasz co chwila sprzątanie wątku a sam piszesz nawet w tym temacie nie na temat.
Co mam niby zrobić? Jak sam nie mogę posprzątać, to zgłaszam, że jest bałagan osobie, która moze posprzątać. Przykro mi, że padlo akurat na Kolegę. Gdzie mam odpisywać, skoro dyskusja nie została wydzielona? Sam założyłem ten temat i sam kilka razy wzywałem do powstrzymania się od zbędnej dyskusji. Udzielam się tylko wówczas, gdy uznam to za konieczne lub jestem wezwany do odpowiedzi, np. teraz przez Kolegę.
Słucham? Nie sugerowałem, że Kolega jest niepoważny.

krzy.lok

Znany użytkownik
Reakcje
509 16 0
Zobacz załącznik 932046

Aby nie tracić cennych sekund, można przygotować się do skopiowania danych w odpowiednie pola (y)
Albo ustawić bota zakupowego :eek:
Chyba, że już 249 innych szczęśliwców widziało taką stronę :cenzura:
Proponuję już dzisiejszej nocy nie spać i nie wyłączać komputera, tylko pilnować swojej kolejki. W zasadzie to proponuję zrobić listę kolejkową. Będzie pasowało do epoki modelu.