• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Reduced.pl - nowości, opinie, dyskusja

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.819 40 1
Nooo, przydał by się , a najlepiej z dwoma starszymi poprzednikami. Bo modele tych autobusów w skali 1:87 są w naszych kolekcjach bardzo nielicznie reprezentowane.

OP
OP
Reduced

Reduced

Aktywny użytkownik
Producent
Reakcje
538 0 0

Załączniki

OP
OP
Reduced

Reduced

Aktywny użytkownik
Producent
Reakcje
538 0 0
No i trzeci ciągnik z serii ciężkich Jelczy. C417k czyli wersja z krótką kabiną ;)

https://reduced.pl/jelcz-c417k - tradycyjnie w skalach1:120 oraz 1:87 :)

jelcz c417k krótka kabina jelcz seria 400 6.jpg

Załączniki

OP
OP
Reduced

Reduced

Aktywny użytkownik
Producent
Reakcje
538 0 0
A już dzisiaj wieczorem do sklepu wjedzie wyczekiwany od dawna SAN H100A :)

Trochę to trwało, ale to wszystko dzięki znalezieniu oryginalnego egzemplarza. Jeśli właściciel się zgodzi, pokażemy kilka fotek tego cudeńka :)

san h100a autobus san sanos autosan 1 plener.jpg
san h100a autobus san sanos autosan 2 plener.jpg

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
820 12 0
Model Sana opracowany bezbłędnie, mega robota, idealnie się go robi, jedyne zastrzeżenia można mieć do oszklenia szyb bocznych, cały pasek nie pasuje dokładnie w otwory i należy wycinać niektóre szyby osobno, ale nie jest to jakiś wielki problem .
Super robota Panowie, oby tak dalej (y)(y)(y)(y)

IMG20240809115257.jpg
IMG20240809115305.jpg
IMG20240809115318.jpg

OP
OP
Reduced

Reduced

Aktywny użytkownik
Producent
Reakcje
538 0 0
Świetnie, tylko znowu powtarza się sytuacja jak poprzednio, nano również wypuściła ten model, przypadek ?
Chyba nie sądzisz, że jesteśmy w stanie przygotować model w 24 godziny od zera? Skoro mamy go w komputerze a ktoś wpuszcza go na rynek to mamy wiele godzin pracy wyrzucić do kosza? Konkurencja zdrowa rzecz ;)

[Edit] A inna rzecz, że dostajesz lepiej opracowany model* za 30% niższą cenę podstawową. Więc gdzie w tym minusy, bo nie rozumiemy :D

* na podstawie dokumentacji technicznej, rysunkowej i bazując na zdjęciach prawdziwego pojazdu dostępnych w sieci.

Ostatnio edytowane:

eugen74

Aktywny użytkownik
Reakcje
820 12 0
Przecież ja nie pisałem tego złośliwie, chodziło mi tylko o to że jakiegoś "kreta" macie u siebie :) Być może korzystacie z usług tego samego kontrahenta, ja miałem podobnie, jak tylko coś zleciłem do wycięcia laserem , zaraz potem pojawiał się bliźniaczy projekt . A co do jakości, merytoryki i ceny to od dawna wiadomo że jesteście lepsi od konkurencji, tak trzymać (y)(y)(y) , ja to z niecierpliwością czekam na każdy autobus wydany przez Was, tak bardzo brakuje Sanosa S14.... Życzę Wam dalszych udanych projektów .

OP
OP
Reduced

Reduced

Aktywny użytkownik
Producent
Reakcje
538 0 0
Przecież ja nie pisałem tego złośliwie, chodziło mi tylko o to że jakiegoś "kreta" macie u siebie :) Być może korzystacie z usług tego samego kontrahenta, ja miałem podobnie, jak tylko coś zleciłem do wycięcia laserem , zaraz potem pojawiał się bliźniaczy projekt . A co do jakości, merytoryki i ceny to od dawna wiadomo że jesteście lepsi od konkurencji, tak trzymać (y)(y)(y) , ja to z niecierpliwością czekam na każdy autobus wydany przez Was, tak bardzo brakuje Sanosa S14.... Życzę Wam dalszych udanych projektów .
A my Ciebie wcale nie posądzamy i nie podejrzewamy o złośliwość! Ale przy okazji wystosowaliśmy informację, która dotrze do tych dla których nasze modele to „waloryzacja” wypustów konkurencji ;)

A jeśli chodzi o autobusy, to na pewno na coś się pojawi. Na dniach może San H100B?

Pozdrawiamy!