Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Miałem ponownie pytać reduced o instrukcję do montażu modelu bo zawiesiłem sie nad jednym elementem a instrukcji brak i na stronie i w pudełku. Nie rozumiem tego bo kiedyś nawet do malucha dodawaliście instrukcję. Mam ich całkiem sporo ...
Ale w szpargałach znalazłem pasująca instrukcję innego producenta. Działa z modelem reduced jakby ktoś szykał ...
Miłego dnia.
@womo
Reduced powinien na swojej stronie umieszczać instrukcje do pobrania w wersji pdf. Niektóre zagraniczne manufaktury tak robią.
A Husaria bardzo fajne instrukcje ma
No i jednak zapytam czy ktoś już składał przyczepę? Gdzie znajdę element nr4. Na ramie są miejsca mocowania. Nie mogę go jednak znaleźć na wydrukach. Mam dwa w różnych skałach i nie widzę go ani w małym ani w dużym powiększeniu.
Nie znajdziesz , bo to instrukcja nie od tego modelu . Znaczy przyczepa może i ta sama ale instrukcja jest od mojej konstrukcji a ty składasz od Reduced.