Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Mój pierwszy "iglak" - niech będzie, że świerk (tak było napisane na opakowaniu trawki ). 14,5 cm.
Fotki tylko dwie, bo światełko "wymuszone" Trochę może niezbyt kształtny, może coś jeszcze.... W sumie miała być to tylko próba, bez malowania i takich tam, ale....
Pozdrawiam
Paweł
Kilka ostatnich dni spędziłem na "próbkach". W sensie miałem kilka druciaków, zabezpieczonych CA, bez wykańczania pnia itp. spraw. Jedna z próbek szczególnie wydaje mi się godna uwagi. To próba "brzozowa". Jak napisałem, bez malowania, wykańczania itd. Materiał to drut nawojowy 0.18, trawa NOCH 07112 i posypka NOCH 07144. Ta akurat (próbka) wydał mi się naprawdę inspirująca
Kolejna próbka. Oczywiście nie jest to "efekt końcowy". Zwykła skrętka pomalowana tylko po to, żeby zerknąć "jak to orientacyjne będzie się przedstawiało z białym". I jeszcze troszkę trzeba pozmieniać i poprawić w następnych
Troszkę żartem, troszkę serio... Rano wstałem i coś było inaczej... Dopiero jak zerknąłem dokładniej.... Chyba ciepła noc była... Materiał to owoce Woodland-a i drut nawojowy 0.18 oraz florystyczny 0.3mm. Farby Vallejo.