Witaj, możesz napisać jakich trawek użyłeś? Co do ich długości i konfiguracji ułożenia na gałęzi, to ilości odmian sosny jest od metra i ciut więcej...pnie sosny mają zróżnicowaną średnicę w zależności jak rosną, w jakim miejscu. Na skraju lasu gałęzie będą bardziej po jednej stronie pnia, pień będzie średnio wysoki, w głębi lasu zawsze sosna jest wysoka bardzo i pień proporcjonalnie dość cienki. Sosna rosnąca tak samotnie ma pień dość gruby w stosunku do wysokości, gałęzie dość długie w stosunku do wysokości całego drzewa. Może udało by mi się pstryknąć parę fotek w rzeczywistości, jak będę się kręcił w okolicy w przyszłym tygodniu.
Myślę, żę twój wypust drzewek pasuje do Sosny czarnej jeśli chodzi o długość igieł, musiał byś delikatnie przyciemnić ich kolor. Muszę się tylko zorientować czy na naszych terenach rośnie ona w większych skupiskach i jak wtedy wygląda, samotnie stojące okazy mam na działce mojego śp Taty, który miał na tym punkcie bzika. Stąd co nieco mi w głowie zostało...
Generalnie, jak na testy i pierwszy wypust, to super to wygląda. Naprawdę jak oglądam twoje wpisy, to zawsze człowiek podpatrzy coś ciekawego.