Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ostatnimi czasy doszła ramka w mascę na atrapę z przednim pasem maski , co nieco pomalowałem no i oczywiście co lubię najbardziej to przymiarki z której wrzucam kilka fotek.
Ponieważ poprzedni projekt skończony postanowiłem zacząć następny i padło na model ciągnika John Deere 6930 RC w skali 1:15. Wykonam go z Pvc ,plexi na kabinę no i metalu.
Dzięki za miłe słowa, dają kopa do dalszej pracy. Dzisiaj troche podłubałem z tyłem kabiny z dachem i drugim błotnikiem.(tona szpachlówki i może będzie git)
Aktualizacja z prac. W związku z tym że internety mnie zmyliły z wymiarami a dokładnie z szerokością podając 2600mm a jest 2300mm musiałem całą kabinę zrobić od nowa i maskę będę musiał wykonać jeszcze raz. Wygląda to następująco na dzień dzisiejszy:
Dzisiaj dokończyłem ramę do johna a następnie będę musiał jakoś wykonać obudowę tylnego mostu aby umieścić w niej mechanizm różnicowy który przybył prosto z chin. Rama wyszła następująco:
Czekając na materiały wykonałem imitację koła tylnego z papieru aby zobaczyć jak to będzie wyglądać w przyszłości tak mniej więcej i przedstawia się to tak: