• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Przedstawiam wszystkim ursusa 902 w skali 1/15

OP
OP
M

martryb

Aktywny użytkownik
Reakcje
232 0 0
Ursus już prawie gotowy jutro tylko założe przednie krążki na felgi imitujące przekładnię i prysnąć felgi na kość słoniową i będzie koniec.

Załączniki

OP
OP
M

martryb

Aktywny użytkownik
Reakcje
232 0 0
Dzisiaj w przerwie wykańczanie przyczep d-47 wykonałem poprawki dachu w ursusie 1224 i pomalowałem obciążniki.

Załączniki

OP
OP
M

martryb

Aktywny użytkownik
Reakcje
232 0 0
Ponieważ poprzedni projekt skończony postanowiłem zacząć następny i padło na model ciągnika John Deere 6930 RC w skali 1:15. Wykonam go z Pvc ,plexi na kabinę no i metalu.

Załączniki

OP
OP
M

martryb

Aktywny użytkownik
Reakcje
232 0 0
Aktualizacja z prac. W związku z tym że internety mnie zmyliły z wymiarami a dokładnie z szerokością podając 2600mm a jest 2300mm musiałem całą kabinę zrobić od nowa i maskę będę musiał wykonać jeszcze raz. Wygląda to następująco na dzień dzisiejszy:

Załączniki

OP
OP
M

martryb

Aktywny użytkownik
Reakcje
232 0 0
Dzisiaj dokończyłem ramę do johna a następnie będę musiał jakoś wykonać obudowę tylnego mostu aby umieścić w niej mechanizm różnicowy który przybył prosto z chin. Rama wyszła następująco:

Załączniki

OP
OP
M

martryb

Aktywny użytkownik
Reakcje
232 0 0
Czekając na materiały wykonałem imitację koła tylnego z papieru aby zobaczyć jak to będzie wyglądać w przyszłości tak mniej więcej i przedstawia się to tak:

Załączniki