Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Podczas czekania na części do przyczep aby nie tracić czasu postanowiłem wykonać jeszcze jeden ciągnik który prawdopodobnie będzie typem ursusa 1224 nad kolorem jeszcze się zastanawiam. Ten ursus będzie w skali 1:15 RC w którym wykonuję tak podwozie aby można było rozdzielać skrzynie od silnika i tylnego mostu jak w ciągniku 1:1.
Panowie dzisiaj wczoraj i dzisiaj wydłubałem przednią oś zwrotnice z błotnikami i drążkiem kierowniczym jak i tzw. kołyskę do mocowania osi przedniej, a następnie poskładałem do przymiarek.
Witam po krótkiej przerwie Wczoraj i dzisiaj wykonałem przednie koła z własną inwencją felg nie jak w oryginale i trochę wyglądają jak koła zębate ale trudno takie już zostaną.