• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Przedstawiam wszystkim ursusa 902 w skali 1/15

Gekom

Aktywny użytkownik
Reakcje
529 11 3
Witam,
Fajny projekt ciagnika Ursus, to chyba ten model zwany Nurem, w oryginale produkowany w kooperacji z Zetorem. Przez krotki okres czasu pracowalem w ZM-Ursus wlasnie na lini montazowej tylnego mostu dla Nura. Gratuluje pomyslu na ten model. Poz Jurek pochodzacy z Ursusa.

OP
OP
M

martryb

Aktywny użytkownik
Reakcje
232 0 0
Witam coś mi tu net robi psikusy. Witam Cię Jurek dzięki za Twój komentarz, miło mi że napisałeś zawsze chciałem poznać kogoś kto pracował w ursusie.

Gekom

Aktywny użytkownik
Reakcje
529 11 3
IMG_1929.JPG
Witam, pasja do traktorow i mi sie udzielila, rok temu na pokazie maszyn rolniczych zrobilem zdjecie oto takich ciagnikow marki "Massey Ferguson". Wszak wiadomo ze licencyjne ciagniki produkowano swojego czasu w Ursusie. Pozdrawiam.Jurek

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.508 387 20
Fajnie zaczyna to wyglądać. Gratuluję pomysłu i jakości prac modelarskich. (y)

OP
OP
M

martryb

Aktywny użytkownik
Reakcje
232 0 0
Skala 1:15 RC aby syn mógł pojezdzić nim na zewnątrz no i aby cała elektronika wraz z pakietem zmieściła się pod machą. Chcę tak wykonać aby w kabinie było bez bałaganu kablowego, tylko żeby umieścić ładnie fotele deskę rozdzielczą no i otwierane drzwi :)

OP
OP
M

martryb

Aktywny użytkownik
Reakcje
232 0 0
Witam kolegów, dziś zbudowałem kabinę jest ona wykonana z PVC rur kanalizacyjnych rozwijanych na gorąco stylem rodem z Azji :)

Załączniki