Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam,
Fajny projekt ciagnika Ursus, to chyba ten model zwany Nurem, w oryginale produkowany w kooperacji z Zetorem. Przez krotki okres czasu pracowalem w ZM-Ursus wlasnie na lini montazowej tylnego mostu dla Nura. Gratuluje pomyslu na ten model. Poz Jurek pochodzacy z Ursusa.
Witam, pasja do traktorow i mi sie udzielila, rok temu na pokazie maszyn rolniczych zrobilem zdjecie oto takich ciagnikow marki "Massey Ferguson". Wszak wiadomo ze licencyjne ciagniki produkowano swojego czasu w Ursusie. Pozdrawiam.Jurek
Skala 1:15 RC aby syn mógł pojezdzić nim na zewnątrz no i aby cała elektronika wraz z pakietem zmieściła się pod machą. Chcę tak wykonać aby w kabinie było bez bałaganu kablowego, tylko żeby umieścić ładnie fotele deskę rozdzielczą no i otwierane drzwi
Dalsze postępy w pracach nad Peterbilt 389 RC. Koła są jeszcze nie przykręcone, a sierżanty wykonałem jako pełne aby były mocniejsze. Wyregulować jeszcze muszę dolne drążki reakcyjne.