• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Dziekuje za Wasze opinie.Dzisiaj coś z nowości.Właśnie dotarła nowa cysterna.Chrom leje się strumieniami z beczki:DTutaj nie było dużo roboty.Tylko kalki.Herpa ty razem przyłożyła się do pracy .Cociaż nie wszyscy lubią pisanki to ta może się podobać.A co Wy na to?
z 002.JPG
z 014.JPG
z 011.JPG
z 018.JPG
z 009.JPG
z 007.JPG
z 010.JPG
z 015.JPG

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.615 109 2
To fakt chromu nie brakuje, nie jestem wielkim fanem pisanek ale ten zestaw mi się podoba, gratuluję dobrej modelarskiej roboty.(y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.765 67 1
Muszę przyznać że jak dla mnie to jedna z ładniejszych "pisanek" jaką wydała herpa . Ciągnik i naczepa pięknie odwzorowane . Teraz jeszcze volvo poprzedniej generacji w tym malowaniu i masz komplet (y)

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Przepiękny jest ten model, trzeba to Herpie oddać. Nie dawno miałem przyjemność widzieć ten zestaw na żywo i robi zajebiste wrażenie na drodze.

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Obejrzałem model poprzedniej generacji i niestety ważenia nie robi za te pieniądze.Może ktoś ma namiary na poprzednika ale w dobrej cenie?

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.765 67 1
Trzeba przyznać że model bardzo ładnie wykonany i ma bardzo ciekawą konfigurację . Mi się osobiście podoba , aczkolwiek do barw tej firmy nie mogę się przyzwyczaić .

kacper1224

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
No no jest to jeden z tych modeli Herpy, w którym chciało im się zrobić porządnie od początku do końca. Bardzo mi się spodobał. (y)

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Choć bardzo świecący (co rzadko mi się podoba) to mi się podoba, kolorystyka ładnie zgrana, podoba mi się takie wykończenie jak chociażby te wzorki na tylnych nadkolach.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Nowe Volvo z cysterną zrobiło na mnie pozytywne wrażenie , więc go zakupiłem. Oglądając model z bliska , nie do końca zachwyca mnie grafika, ale i tak trzeba pochwalić producenta za wyzwanie i wykonanie bądź co bądź skomplikowanego modelu.
Natomiast Man jest w zasięgu mojego zainteresowania , ale zawsze ktoś ma więcej pieniędzy!

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Dzięki za zainteresowanie tematem i opinie.Pogoda i brak czasu opózniały dokończenie zestawu.Wreszcie koniec.Pozostał do zrobienia samochód serwisowy i bf 3 ale to już waga lekka.Jak wyszło to już Wy ocenicie.Proszę o opinie
n 002.JPG
n 003.JPG
n 004.JPG
n 005.JPG
n 007.JPG
n 008.JPG
n 012.JPG
n 014.JPG
n 017.JPG
n 021.JPG
n 029.JPG
n 024.JPG