• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.615 109 2
Pomysł bardzo ciekawy , ogólnie kolorystyka dość dziwna ale jak Tobie się podoba to jest Ok , model ma najbardziej cieszyć właściciela.:)

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Model super, ale również zgadzam się, że przedni zderzak powinien być w srebrnym kolorku, lepiej by się prezentował.
Naprawdę mi się podoba! (y)

Zapytam, zabudowa to seryjne skrócone cudo pod 8x4?

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Tak masz racje to 8 x 4 po amputacji jednej osi a raczej przeszczepie ramy i wymianie kabiny,Nie ma wypustu z Herpy 3 osiowca więc sam sie za to wziałem:D.Podobał mi sie czarny przód w tym Mietku ale skoro wiekszość opiniodawców twierdzi że srebro będzie ciekawiej wygladało to biorę sie za malowanie(n)

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Tak myślałem, dobra robota, 6x4 też wygląda ciekawie.

Podobał mi sie czarny przód w tym Mietku ale skoro wiekszość opiniodawców twierdzi że srebro będzie ciekawiej wygladało to biorę sie za malowanie(n)
W takim razie nie maluj, naprawdę. My oceniamy po prostu co NAM się wydaje, ale jest to Twój model i najbardziej ma się podobać właśnie Tobie samemu, więc jeżeli dla Ciebie tak wygląda lepiej to niech taki zostanie. Gdybyśmy robili modele dla innych, a nie dla siebie to większość naszych zestawów nie byłaby dla nas samych ciekawa, a to gorsze niż śmierć hobby. :)

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Masz racje ale nie wszystko samemu się zauważy.Tutaj zawsze ktos podpowie , popatrzy z innej strony i ostatecznie model wyjdzie dobrze.Mnie podobał sie czarny przód z dużą atrapą ale bok juz niekoniecznie.Nie ma tu dużo pracy przy tym a poza tym zawsze można powrócić do stanu pierwotnego.Jeszcze parę minut i będzie gotowy:)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.350 387 20
No to powiem, że dużo ciekawiej wygląda ze srebrnym zderzakiem. Fajnie wygląda czarny grill przy tym kolorze zderzaka, a i czarne elementy w zderzaku fajnie się komponują. (y)

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Dobrze, że poczekałeś i kupiłeś wersję z naczepą, bo Herpa nieźle załatwiła klientów wydając najpierw model solo w gablotce, a potem wersję z naczepą.
Bardzo ładne malowanie, podoba mi się całokształt!(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.350 387 20
Tak zrobione zestawy to ja lubię. Pełne oznaczeń i detali. Po prostu full wypas. Tak powinny być dziś robione wszystkie modele.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.765 67 1
Zestaw ładny i zrobiony bardzo na bogato . Co do tego ze najpierw wyszedł ciągnik , a potem cały zestaw to zdanie mam podobne jak Ferix i też bym się mocno zdenerwował jakbym najpierw zakupił ciagnik .

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
g 001 (2).JPG
g 013.JPG
g 002 (2).JPG
g 015.JPG
g 039.JPG
g 007 (2).JPG
g 006 (2).JPG
Umknął mi sam ciągnik siodłowy w pierwszym wydaniui dopiero Paweł mi przypomniał jak pojawił się komplet.Dziekuje za komentarze.Dzisiaj udało sie skompletować PKS więc na gorąco poddaje zdjecia mojej nowości pod Waszą opinię.