• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ale fajny cudak, mi tam się podoba, nawet bardzo! Może i kolorystyka troszkę zabawkowa, ale skoro oryginał tak ma to nic tylko zbierać szczękę (y)(y)(y)

Coraz bardziej mnie zaskakujesz swoimi modelami, w 100% pozytywnie, aż chce się zaglądać do Twojego tematu! :love:

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.762 67 1
Bardzo fajny zestaw , podoba mi się w nim malowanie naczepy . Natomiast ciągnik ma fajną konfigurację , ale za malowaniem w stylu Brytyjskim nie przepadam . Jakoś za bardzo napaćkane mają na tych kabinach .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ten Pekaes powoduje uśmiech na twarzy.:D Cóż, gdyby sprawy potoczyły się inaczej, to kto wie czy dzisiaj na drogach nie oglądalibyśmy właśnie takie Volva. Fajnie, że Herpa coraz częściej zagląda na Wyspy, Scania niczego sobie.

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Dziekuje za opinie.Dzisiaj cos z nowości.Niby tylko dwa dwa kolory wykorzystano ale myślę że model wyglada dosyć dobrze i dokładnie jet wykonany.A jakie jest
o 019.JPG
o 026.JPG
o 021.JPG
o 023.JPG
o 020.JPG
Wasze zdanie?

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
pomiar światła ci zwariował w aparacie...model fajny tylko "wypaliło" cały środek...spróbuj go odwrócić od okna albo przy sztucznym świetle...gorąco...

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Tej Scanii to przyglądam się od dawna . Model , w szczególności ciągnik bardzo fajnie się prezentuje. Volvo też niczego sobie , ale jakoś nie przypadło mi do gustu.

Reakcje
11.762 67 1
Volvo to już kilkukrotnie gościło na łamach forum , zresztą sam je posiadam . Trzeba przyznać że model jest bardzo ładnie wykonany i świetnie się prezentuje . U Ciebie trochę fotki nie wypaliły , ale za to wielki plus za lusterka zamontowane .

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Koledzy jeszcze jedna poprawka.Ktoś dobrze zauważył że Volvo zarejestrowałem w D zamiast w A.Myślę że to upał miał wpływ na ten błąd.Dzięki za trafną uwagę.Tak więc jeszcze jedna poprawka:D
L 010.JPG
L 005.JPG