• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

paulinium

Znany użytkownik
Reakcje
29 0 0
Poprzednia prezentacja cudo!! Napatrzeć się nie mogłam, potężny piękny zestaw:love:
Natomiast w tym podoba mi się przód Actrosa, chromy dodają mu uroku w tym modelu, a i ciekawy ten atobusik (y)(y)

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Dziękuję wszystkimm za komentarze i
pom 001.JPG
pom 007.JPG
pom 003.JPG
pom 004.JPG
pom 009.JPG
pom 010.JPG
pom 012.JPG
pom 014.JPG
uwagi.Udało sie wreszcie dokończyć holownik do dużych aut.Czekam jeszcze na parę kalek ale to troszkę potrwa:cry:

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.765 67 1
Ogólnie mi się bardzo podoba holownik w takiej wersji , tylko gryzą mi się te plastiki na dole kabiny w srebrnym kolorze z pomarańczową kabiną i czarnym przodem .

Ogur

Aktywny użytkownik
Reakcje
31 2 0
Fajny holownik, tylko ja mi, tak samo jak Bartkowi, te kolory się gryzą. Zabudowę gdzieś kupiłeś czy od zera? Ogólnie 8/10, za te kolory ;) P.S. Czy przypadkiem w Scanii R I nie powinny być takie same lusterka po stronie kierowcy jak i u pasażera? :D