Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Ładnie wykonany. Wykonałeś go samemu na podstawie jednego Niemca czy odkupiłeś od niego zestaw? Bo jeśli samemu to bardzo ładnie, czysto wyszło. Gratuluje modelu, teraz tylko naczepe do kompletu
Pomysł na kolorystykę był niemica zaś wykonanie całkowicie moje.Była fotka na ich stronach modelarskich.Auto było kupione od Pawła w wersji podstawowej białej .W tych barwach niemiec miał jescze trzy odmiany MB na różnych podwoziach/ 2 i 3 osie/Myślę o przyczepie do ciężkiego transportu w kolorze srebrnym.A może od Was padnie jakiś pomysł?
Dzięki za opinie i nadal czekam na propozycje przyczepy bądz naczepy do tego siłacza.Dzisiaj zakończyłem czarnego diabłaKoń przeleżał w szafie dość długo ale wreszcie udało się skompletować beczkę do niego.Trochę kraszenia i wyszło to co na zdjęciach.Jeśli dodacie swoje recenzje
Jak dla mnie to bombą Ci to wyszło . Pięknie się z tą naczepą do asfaltów zgrał . Trzeba przyznać że forma volva FH 1 generacji od herpy jest genialna jak dla mnie .
Dzięki koledzy za dyskusje .Dzisiaj cos z nowosci.Zamówiłem u Pawła kiedyś ten zestaw i wreszcie jest.W katalogu Herpy troszkę inaczej wyglądał ciągnik ale ostatecznie żle nie jest.A co Wy na to?
No jest kilka tych czarnych zestawów - z czarną "bitumką" na forum - a się ładnie prezentują bo ta beczka ma potencjał.
Drugi model fajny...przydałaby się taka piwniczka jak na naczepie....