• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja PREZENTACJE

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.615 109 2
Bardzo fajny pomysł ale jak sam zauważyłeś kąty są za duże i ciągnik się opiera, w oryginale tam są siłowniki, taką naczepę bardzo ładnie zrobił Jarekom z blaszek.
Mimo wszystko bardzo mi się podoba i wielki szacun za wykonaną robotę.

p.s. Mam nadzieję że się nie obrazisz za delikatną krytykę :);)

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Nie obrażam się i nie biorę Twojej wypowiedzi jako krytyki.Broda uważam to za cenną uwagę.:)Dzięki Tobie trzeba będzie coś poprawić żeby było doskonałe.Masz duże doświadczenie i cieszy mnie że zechciałeś skomentowac.Dzięki

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.615 109 2
Nie obrażam się i nie biorę Twojej wypowiedzi jako krytyki.Broda uważam to za cenną uwagę.:)Dzięki Tobie trzeba będzie coś poprawić żeby było doskonałe.Masz duże doświadczenie i cieszy mnie że zechciałeś skomentowac.Dzięki
Daj spokój , ja się też cały czas uczę , a poziom prac na naszym forum jest bardzo wysoki i czasem ciężko się robi.;):)

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Jak bym znał efekt końcowy to nie było by wachania przy pierwszym cięciu.Sama konstrukcja jest bardzo delikatna i trzeba było bardzo uważać przy przeróbce.Pozostał mi po ty zabiegu tylko MB z najazdem.Muszę wystawić go na giełdę bo nie mam dalszych planów z nim zwiazanych

OP
OP
JACEKPOMOC

JACEKPOMOC

Znany użytkownik
Reakcje
1.550 5 0
Dzięki koledzy za dyskusję i rady.Dawno nic nie wrzucałem ale czas był ograniczony.Znowu coś na pomarańczowo_Od Pawła zakupiłem białego konia i trochę go pokolorowałem i powyklejałem
t 001 (2).JPG
t 005 (2).JPG
t 006 (2).JPG
t 008.JPG
t 015.JPG
t 018.JPG
t 016.JPG
t 012.JPG
.Pomysł niestety nie mój ale niemiecki.Widziałem taką kraszankę na ich stronach.Jaki efekt to proszę o ocenę

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Wyszło Ci bardzo dobrze! Po pierwszym zdjęciu wiedziałem, że będzie pięknie :love:
Naprawdę gratuluję takiego rodzynka. Świetna kolorystyka, cudowne dodatki no i bardzo ładne osłony komina.
Moje pokłony wędrują w Twoja stronę (y)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Ładnie wykonany. Wykonałeś go samemu na podstawie jednego Niemca czy odkupiłeś od niego zestaw? Bo jeśli samemu to bardzo ładnie, czysto wyszło. Gratuluje modelu, teraz tylko naczepe do kompletu :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.359 387 20
Pięknie Ci to wyszło. Fajnie wygląda połączenie pomarańczowego ze srebrnym. Podoba mi się. A i kalki położone świetnie. Tak jak Piotrek napisał, jeszcze dobra naczepa z odpowiednio dużym ładunkiem i w drogę.