Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Bardzo fajny pomysł ale jak sam zauważyłeś kąty są za duże i ciągnik się opiera, w oryginale tam są siłowniki, taką naczepę bardzo ładnie zrobił Jarekom z blaszek.
Mimo wszystko bardzo mi się podoba i wielki szacun za wykonaną robotę.
p.s. Mam nadzieję że się nie obrazisz za delikatną krytykę
Nie obrażam się i nie biorę Twojej wypowiedzi jako krytyki.Broda uważam to za cenną uwagę.Dzięki Tobie trzeba będzie coś poprawić żeby było doskonałe.Masz duże doświadczenie i cieszy mnie że zechciałeś skomentowac.Dzięki
Nie obrażam się i nie biorę Twojej wypowiedzi jako krytyki.Broda uważam to za cenną uwagę.Dzięki Tobie trzeba będzie coś poprawić żeby było doskonałe.Masz duże doświadczenie i cieszy mnie że zechciałeś skomentowac.Dzięki
Jak bym znał efekt końcowy to nie było by wachania przy pierwszym cięciu.Sama konstrukcja jest bardzo delikatna i trzeba było bardzo uważać przy przeróbce.Pozostał mi po ty zabiegu tylko MB z najazdem.Muszę wystawić go na giełdę bo nie mam dalszych planów z nim zwiazanych
Dzięki koledzy za dyskusję i rady.Dawno nic nie wrzucałem ale czas był ograniczony.Znowu coś na pomarańczowd Pawła zakupiłem białego konia i trochę go pokolorowałem i powyklejałem
.Pomysł niestety nie mój ale niemiecki.Widziałem taką kraszankę na ich stronach.Jaki efekt to proszę o ocenę
Wyszło Ci bardzo dobrze! Po pierwszym zdjęciu wiedziałem, że będzie pięknie
Naprawdę gratuluję takiego rodzynka. Świetna kolorystyka, cudowne dodatki no i bardzo ładne osłony komina.
Moje pokłony wędrują w Twoja stronę
Ładnie wykonany. Wykonałeś go samemu na podstawie jednego Niemca czy odkupiłeś od niego zestaw? Bo jeśli samemu to bardzo ładnie, czysto wyszło. Gratuluje modelu, teraz tylko naczepe do kompletu
Pięknie Ci to wyszło. Fajnie wygląda połączenie pomarańczowego ze srebrnym. Podoba mi się. A i kalki położone świetnie. Tak jak Piotrek napisał, jeszcze dobra naczepa z odpowiednio dużym ładunkiem i w drogę.