Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zamawiałem dziewięć słupów betonowych, czekałem cztery dni. Chyba w miarę normalny czas oczekiwania 8) Może termin zależy od ilości zamówienia i typu opraw? :roll:
Witam szanownych kolegów.
Będąc na etapie elektryfikacji makiety jetem żywo zainteresowany rozwijającym się tu tematem.Z tego też względu zarejestrowałem się na forum. Mam nadzieję, że z pożytkiem dla mnie i innych kolegów w ramach prowadzenia przyszłościowych dyskusji. Podjęta decyzja obliguje mnie do poparcia pomysłu kolegi zbycha i benka, odnośnie utworzenia oddzielnego działu dotyczącego tylko i wyłącznie oświetlenia makiet.
Witam szanownych kolegów.
Będąc na etapie elektryfikacji makiety jetem żywo zainteresowany rozwijającym się tu tematem.Z tego też względu zarejestrowałem się na forum.
W oczekiwaniu zanim coś drgnie, warto nadmienić o kolejnej nowej pozycji w katalogu OMKI. Na stronie 20-tej katalogu została (chyba wczoraj) dodana nowa propozycja lampy. Jest to słup betonowy z dwiema oprawami.
W oczekiwaniu zanim coś drgnie, warto nadmienić o kolejnej nowej pozycji w katalogu OMKI. Na stronie 20-tej katalogu została (chyba wczoraj) dodana nowa propozycja lampy. Jest to słup betonowy z dwiema oprawami.
Cacuszko.. Ale ja osobiście, czekam na oprawę montowaną od czoła w wersji przemysłowo kolejowej i w skali TT. Przerzucam się teraz na mniejszą skalę 8)
Cacuszko.. Ale ja osobiście, czekam na oprawę montowaną od czoła w wersji przemysłowo kolejowej i w skali TT. Przerzucam się teraz na mniejszą skalę 8)
Ponoć mają też wykonać betoniaka w " N ", a w H0 dwa słupy połączone w kształt litery A ( to też dość popularne). Przydałoby się coś takiego na moją makietę. :roll:
Ponoć mają też wykonać betoniaka w " N ", a w H0 dwa słupy połączone w kształt litery A ( to też dość popularne). Przydałoby się coś takiego na moją makietę. :roll: