• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Poradnik Polskie latarnie polskich producentów - przegląd

strzelec

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
bstok70 napisał(a):
Witam :D . A jak długo się teraz czeka na realizację zamówień?
Zamawiałem dziewięć słupów betonowych, czekałem cztery dni. :D Chyba w miarę normalny czas oczekiwania 8) Może termin zależy od ilości zamówienia i typu opraw? :roll:

patryk70

Aktywny użytkownik
Reakcje
119 0 0
Witam szanownych kolegów. :D
Będąc na etapie elektryfikacji makiety jetem żywo zainteresowany rozwijającym się tu tematem.Z tego też względu zarejestrowałem się na forum. Mam nadzieję, że z pożytkiem dla mnie i innych kolegów w ramach prowadzenia przyszłościowych dyskusji. Podjęta decyzja obliguje mnie do poparcia pomysłu kolegi zbycha i benka, odnośnie utworzenia oddzielnego działu dotyczącego tylko i wyłącznie oświetlenia makiet.

misiek57

Aktywny użytkownik
Reakcje
328 2 2
patryk70 napisał(a):
Witam szanownych kolegów. :D
Będąc na etapie elektryfikacji makiety jetem żywo zainteresowany rozwijającym się tu tematem.Z tego też względu zarejestrowałem się na forum.
Witaj kolego, cieszę się że dołącza do nas kolejny modelarz zainteresowany tym tematem. Im nas więcej, tym ciekawsze będą tematy i dyskusje. 8)

misiek57

Aktywny użytkownik
Reakcje
328 2 2
strzelec napisał(a):
To nareszcie w końcu coś drgnie w temacie :D
W oczekiwaniu zanim coś drgnie, warto nadmienić o kolejnej nowej pozycji w katalogu OMKI. Na stronie 20-tej katalogu została (chyba wczoraj) dodana nowa propozycja lampy. Jest to słup betonowy z dwiema oprawami.

patryk70

Aktywny użytkownik
Reakcje
119 0 0
misiek57 napisał(a):
W oczekiwaniu zanim coś drgnie, warto nadmienić o kolejnej nowej pozycji w katalogu OMKI. Na stronie 20-tej katalogu została (chyba wczoraj) dodana nowa propozycja lampy. Jest to słup betonowy z dwiema oprawami.
Zapewne o tym mówisz fot.1. No, niczego sobie :D Doczekałem się nawet jednego uchwytu przytrzymującego rury fot.2 o którym wspominałem w poście http://forum.modelarstwo.info/viewtopic.php?f=1&t=5135 8)

Załączniki

• 32 KB Wyświetleń: 855
  • 33,2 KB Wyświetleń: 852
Reakcje
0 0 0
zbych napisał(a):
Cacuszko.. :D Ale ja osobiście, czekam na oprawę montowaną od czoła w wersji przemysłowo kolejowej i w skali TT. Przerzucam się teraz na mniejszą skalę 8)
Ponoć mają też wykonać betoniaka w " N ", a w H0 dwa słupy połączone w kształt litery A ( to też dość popularne). :D Przydałoby się coś takiego na moją makietę. :roll:

benek

Ostrzeżony
Reakcje
60 0 1
strzelec napisał(a):
Ponoć mają też wykonać betoniaka w " N ", a w H0 dwa słupy połączone w kształt litery A ( to też dość popularne). :D Przydałoby się coś takiego na moją makietę. :roll:
A z kąt masz te informacje? Mam nadzieje, że to nie kaczka? Sam byłbym zainteresowany takimi słupami.