• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Pasują jej nawet te czarne felgi. Takie drobne detale jak kierunkowskazy, oznaczenia, rejestracje, bardzo podnoszą estetykę modelu. Puszka ładnie zwaloryzowana.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Kolejny świetny zestaw. Kontenery Athearna powalają na kolana szczegółowością wykonania.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Witajcie , nie ma to jak odświeżać swój temat raz na 3 miesiące...
Nowe Volvo mam i ja, więc taki nieco inny zestaw zaprezentuję. Jedna z lepiej oznaczonych tankpuszek od AWM, reszta oczywiście Herpa.
2014-O-096.jpg

2014-O-098.jpg

2014-O-097.jpg

2014-O-099.jpg

pozdr.

Reakcje
11.432 67 1
Piotrek lepiej rzadko niż wcale :D Wczoraj jadać na Wrocław sporo takich składów mijałem , znaczy tank-kontener ze spedycji i podwykonawca . Volvo genialnie się prezentuje z tą puszką . Trzeba przyznać że pod względem kontenerów to AWM kładzie herpę na łopatki , chociaż tank-kontener z herpy który się ostatnio pokazał na modelu H&S też się konkretnie prezentuje . Muszę przyznać że często przeglądam ten temat od początku i prosiłbym o częstsze prezentacje :D

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Co tu dużo mówić, świetnie skomponowana całość. Kontener szczegółowo wykonany, ta buźka na przodzie jest ciekawym akcentem. Moim zdaniem herpowskie i AWM-owe tankpuszki nie odstają od siebie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Świetny składak Ci wyszedł. Połączenie herpowskiego ciągnika z AWM-owską naczepą daje kapitalny zestaw. Podoba mi się taki team.