• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Chwile tu nie zaglądałem, ale widzę, że pojawiło się wiele ciekawych zestawów. W zasadzie ciężko wygrać faworytów. Zarówno składaki jak i oryginalne zestawy są super. Az miło oglądać.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Kurczę, chwilę człowiek zajął się pracą a tu już temat na 3 stronę spadł...

Witam po chwilowej absencji, a żeby nie zanudzać....kolejny zestaw z kontenerem - tym razem jakaś chłodnia...

2014-O-088.jpg

2014-O-089.jpg

2014-O-090.jpg

pozdr.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
Puszka pierwsza klasa. Z tym Volvem idealnie spasowana. Świetne felgi w naczepie. Zestaw podoba mi się.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Świetny model ;) lecz gdyby był z podwoziem 6x2 to byłby to typowo Pomorski zestaw, chociaż i tak przypomina zestawy z naszych Polskich dróg, także u mnie na duży plus (y)

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Kolejny składak, powstał dziś w nocy więc świeżaczek....z czasem reszta zestawów powinna nabrać właśnie takiego charakteru.
Scania i naczepa z herpy, kontener - athearn.
2014-O-091.jpg

2014-O-092.jpg

2014-O-094.jpg

2014-O-095a.jpg

2014-O-093a.jpg

pozdr.