• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Dzięki za komentarze. Kolor ciągnika faktycznie nietypowy, zobaczę jeszcze jak ten zestaw kontenerów będzie prezentował się z trzyosiową Scanią, która wkrótce dotrze...

Czas na kolejnego brzydala...
2014-O-078.jpg

2014-O-079.jpg

2014-O-080.jpg

2014-O-081.jpg

c.d.n.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.432 67 1
Śmiem sądzić że takie piękne ciągniki z kontenerami w Polsce nie jeżdżą ;) Fajne to zdjęcie z osobówką . Co do kontenera to może by mu bardziej kontener chłodnia pasował .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
To zestawienie bardziej mi odpowiada. Ten kolor brzydala zdecydowanie lepiej pasuje do puszek. Ale i tak najciekawsze z tej prezentacji jest BMW 3 Coupe. ;)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Actros First Edition w tym kolorku prezentuje się znakomicie. I jak dla mnie idealnie pasuje pod podkontenerówke. Tylko że przydały by się na nim niemieckie blachy, tak samo na naczepie. I na międzyosiówkach nazwę jakiegoś spedytora i zestaw jak z drogi. Bardzo pokaźną flotę zgromadziłeś. Teraz czekam aż każdy zostanie stuningowany, bo narazię wyglądają zbyt.... herpowsko :D

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Pasuje brzydalowi ten kolorek, od razu przypomniał mi się MPII w takiej barwie z beczką, idealnie by pasował do niego. Tylko oczywiście zapiąć mu podkontenerówkę.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Tak mi ta scania się też bardzo podoba więc Piotrek adres znasz do wysyłki tylko daj znać kiedy mam Ci za nią kasę przelać :D jest idealna czerwona bez bajerów w sam raz dla mnie :podstepny:. A cały zestaw wygląda bardzo fajnie jak większość Twoich kontenerowców (y).