• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Witam,
jak łatwo zauważyć nowe Volvo robi furorę i wszędzie go pełno. U mnie też stacjonuje kilka sztuk, ale jeszcze nie wszystkie doczekały się naczep i wszystkich "ozdobników".
A przy okazji porządków postanowiłem nieco odświeżyć i temat, i swoją gablotę gdzie już wylądowały nowe zestawy...
Pomarańcza jest rewelacyjna , dlatego dwie foty są...
2014-O-117.jpg

2014-O-118.jpg

2014-O-119.jpg

2014-O-120.jpg

2014-O-122.jpg

2014-O-124.jpg

2014-O-121.jpg

2014-O-123.jpg

pozdrawiam...

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Jak zwykle prezentacja na bogato :D Nowe volvo podoba mi się pod każdą postacią . Z tych prezentowanych przez Ciebie na pierwszym miejscu zdecydowanie ten pomarańczowy z kempfem . Jak dla mnie idealny . Na drugiej pozycji czerwony z jasną puszką 40' . Trzecią lokate zajmują pozostałe równolegle .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Ciekawe konfiguracje. Właściwie nie mam tu faworyta, bo we wszystkich konfiguracjach nowe Volvo pasuje.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.250 108 2
Świetna prezentacja , tyle zajebiaszczych zestawów na raz, podobają mi się wszystkie bez wyjątku.
Nowe Volvo widzę robi większą furorę niż swego czasu brzydal.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Dzięki za komentarze, dziś Jelcz , którego ostatnio w ciężkich bólach udało się skończyć. Jest to druga śmieciara z taką samą zabudową jak ta poprzednia czyli z Wikinga. Dla przypomnienia jedna fotka egzemplarzu już historycznego, bo stoi gdzieś w kraju na jakiejś bazie.
2013-N-053.jpg

A poniżej funkiel nówka prosto z lakierni
2014-O-125.jpg

2014-O-128.jpg

2014-O-131.jpg

pozdrawiam