• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.801 387 20
Kapitalna scenka, jak z życia wzięta. Dźwig z linami wygląda super, ale ta naczepa z odsuniętą plandeką to majstersztyk. Genialna robota. Podziwiam i gratuluję przeróbek. (y)(y)(y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.432 67 1
Ja również mogę tylko potwierdzić słowa kolegów - scenka rewelacyjna. Dźwig wygląda kapitalnie z tymi napiętymi linkami , aczkolwiek największe wrażenie zrobił na mnie te zsunięty dach . Mistrzostwo !!! Co do premiumki to powiem szczerze że szkoda mi że nie powstanie z tego auto z firmy Lipińskiego . Już mi się śniło po nocach :D fioletowa obok czarnej i złotej z patelkami .

jakcuk

Aktywny użytkownik
Reakcje
10 0 0
Dioramka bardzo realistyczna choć bardzo niebieska :D Duży plus za szczegóły, zwłaszcza za te kaski na głowie. Ostatnio na budowę obok mojej pracy wpadła Inspekcja Pracy i dostali po tyłku własnie m.in za kaski. Plandeka - jak napisał Mafo - majstersztyk.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.456 47 0
Bardzo fajnie to wyszło.Pomysł i wykonanie super, jedynie te beczki na ładunki mi psują cały widok.Może jest szansa je wpakować do środka tych rur.Dzwig w pozycji rozłożonej wyglada o niebo lepiej niż złożony.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.021 158 2
Pięknie i jeszcze raz napisze PIĘKNIE. Ciesze się, że model trafił w dobre ręce i zrobiłeś z niego takie cudo. Mam kolejny wkład w świetny model na forum..ahahahha... możesz mi tabliczkę imienną wstawic do MANa .. Typek.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.432 67 1
A miałem sobie zostawić Twój temat na deser . Genialny jest ten PEKAES i do tego jeszcze na moim ulubionym ciągniku czyli majorce . Na wiosnę muszę sobie takiego sprawić .

Reakcje
0 0 0
Scenka z Felberami świetna ;) Zarówno dźwig jak ten dach w firance extra, klasa mistrzów ! W reniach jakoś nie lubuję, ale sam fakt, że wyszedł taki zestaw Pekaes i do tego fotki zasługują na :D!