• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.544 67 1
Ja te zdjęcia już chyba kiedyś widziałem ;) ale to nie zmienia tego faktu że na Twoje produkcje można patrzeć godzinami i się nie nudzi . Sam często przeglądam cały temat od początku żeby oczy nacieszyć . Fajne modele i fajna inscenizacja .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.966 387 20
No żeby taki dobry asfalt frezować...:devil:
Bardzo ciekawa frezareczka, a i ładunek na wywrocie fajny. Piękna scenka.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Frezarka jest na prawdę świetna ale ja bym wolał co by ciut mniejszą kibri zrobiło bo ta to jest potwór do pożerania autostrad a na nasze dioramki to by wystarczyło coś mniejszego .

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.544 67 1
Daf niszczy system puszką . Myślałem że Kolega PorscheDesign pokazał fajną , głownie dzięki tylnym drzwiom , ale Piotrka jest genialna . Samskip również niezły , ale brak podmalowanych zamków na tyle jednak robi różnice . Czyżby nowa diorama ?

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Scenka z frezarką świetnie wygląda.Bardzo ciekawy ten model. Zresztą otoczenie w postaci wywrotek też niczego sobie. Niby zwykłe ale zawsze cieszy oko. Natomiast kontenery jak dla mnie bardzo realistycznie przedstawione na fotkach. Zawsze miło oglądać kolejne propozycje z Twojej kolekcji.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.966 387 20
Ge-eX wymiata ilością pomalowanych szczegółów. Szkoda, że inne puszki są takie skromne przy nim. Samskip też niezły, ale przy puszce Ge-eX niestety gorszy.

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Ja bym tak nie ryzykował, bo zatrzyma ITD i zacznie się czepiać, że zestaw brudny i koło bloczka mandatowego się rozejrzy.
A Orkan to faktycznie dziś wywiał mi stół drewniany z tarasu do sąsiada. :( . A przy takim wietrzyku to może być problem utrzymać samochód na drodze. :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.544 67 1
Patrząc na te dwa modele można powiedzieć że scania jest bardziej realnie pobrudzona od mana , aczkolwiek jak patrzę na tego co ja nim jeżdżę to many się tak brudzą ;) Zdecydowanie oba modele są warte uwagi . Jeśli miałbym wskazać lepszego pośród nich to z małą przewagą na scanie . Gratuluje nabytków .