A ja w tej Premiumce widzę ogromny potencjał, ponieważ mogłaby służyć za bazę do modelu z firmy Lipiński... Niestety raczej fikcyjnego.
Piotrek siedzi cicho , ale jak coś pokaże to serce mocniej bije . Jak zwykle genialne zdjęcia . Co do modeli pomimo małych braków jakie posiadają niebiescy bracia z Austrii to i tak bardzo ciekawe i ładne propozycje. Natomiast premiumka jak kolega Dyrdek napisał idealnie nadaje sie na zestaw firmy Lipiński z Sierpca . Firma posiada także nowsze premiumki w tym kolorze pod wannami , także model nie będzie fikcyjny . Sam model ładny , więcej napiszę jak będzie wykończony na 100% .
Felbery fajne, ale jak piszesz, straasznie gołe, za konkret pieniądz
Szkoda, ale TGX jest dużo, dużo piękniejszy od tej scanii
Dyrdek, Bartek - bravo chłopaki ! Jak tylko zobaczyłem tę premiumę to pierwsza myśl - idealny Lipiński ! Myślałem, że nie prędko pojawi się ta myśl, ale widzę nie tylko ja tutaj kojarzę te auta
Kolor idealny, i tak jak pisze Bartek, firma z Sierpca, pełno ich śmiga po "dziesiątce" ,zwłaszcza w tamtych okolicach i ta renata z wanną jak najbardziej nie byłaby fikcyjna, bo mają wanny i premiumy w takim kolorze i takim zestawieniu śmigają
Także dla mnie jest to najmocniejszy akcent tej prezentacji i mam nadzieję, że nakłonimy Piotrka do pójścia w tym kierunku, to mógłby być ciekawy polonik
Zgadzam się ze stwierdzeniem, że cisza jest w tym temacie, ale jak coś pójdzie, to już mocno