• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Piękne. Super lohra i fajnie umieszczony ładunek. Jedna rzecz mi nie gra. Czemu kierowca nie założył dachów do kabriolotów? :p Skóra zmoknie!

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.267 108 2
Świetny jest ten Man, kabina w środku wygląda prawie jak u mnie w samochodzie bajzel jak ta lala, załadowana lora wygląda o wiele lepiej niż moja w pudełku.;)

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Kolejna szara eminencja dotarła. Model świąteczny ale producent ma "mały" poślizg...grunt że jest - inny, z kolorową naczepą, z naczepą w stylu browarniczych reklamówek, z naczepą dla jednych pewnie tandetną, dla innych całkiem fajną. Mnie wykonanie naczepy nie powala - na fotach wygląda lepiej niż trzymana w ręku, ale jest - jest kolejny FERCAM.
Najlepiej określił to PJ : " Zabijesz mnie za ten model..."

MAN TGX XXL "FERCAM" / AWM nr kat.74300

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.441 67 1
Trzeba przyznać że na zachodzie mają fantazje co do różnorakich kolorowych i okolicznościowych plandek na swoich pojazdach . Grunt że podkolekcja rośnie .

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Jelcz bardzo fajnie się prezentuje z ta cysterną. Fajnym detalem jest tabliczka ADR z wypukłym napisem. Jedyne co mnie zastanawia to czemu i naczepa i ciągnik mają te same tablice rejestracyjne? Kiedyś tak było na porządku dziennym? A co do Mana to ładunek mnie zamurował. Uwielbiam Audi a w takiej ilości to już w ogóle :D Szczególnie niebieskie A4 Avant ;) A nowy Man wygląda jeszcze ciekawiej, agresywniej;)

pj-pauli

Znany użytkownik
Reakcje
142 8 0
Ten Fercam na Twoich zdjęciach prezentuje się dobrze, nie widać tego badziewnego nadruku na naczepie tak bardzo, niestety, ja go mam ciągle przed oczami... :p Sam Manik przyzwoity.

Jelonek za to pierwsza klasa.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Co do rejestracji jednakowych, to dawniej tak nie było - a że akurat w tym modelu mi tak wyszło to trudno, pewnie z czasem dokleję jedną inną cyferkę na cysternie i będzie już ok.
W nocy dostarczono kupione na przetargu śmieciowozy.Plotki głoszą,że już Sita położyła łapę na jednym, a dwa mają zamiar przejąć Bracia Strach.

pozdr.