• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Strachy mają identyczne pojazdy - też takie kolorowe - nawet są fotki na ich stronie. Może jeszcze Econica uda mi się dorobić, ale to z czasem.
Dziś Renówka - miała być wcielona do Sity, ale szkoda mi jej psuć - przecież nie wszystko musi być niebiesko białe. Teraz będzie kolej na kilka biało zielonych pojazdów firmy sąsiadującej ze złomowiskiem.Dziś pierwszy.

pozdr.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.440 67 1
Zdecydowanie majorka jest moim ulubionym modelem spośród ciężarówek . Ta z Twojej prezentacji jest genialna , jakbyś się jej kiedyś chciał wyzbyć to pamiętaj o mnie . Trafiłaby wtedy do grupy 30 przyjaciół ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.807 387 20
Bardzo klimatyczne te wywroty. Waloryzacja dodała im naturalizmu. Wyglądają jak w realu. Gratuluję.

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.967 2 0
Bardzo realistycznie wygląda naczepa po Twoich pracach.Można by powiedzieć, że to tylko plandeka, a jak diametralnie zmienia wygląd naczepy.Gratuluję.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.266 108 2
Kolejna świetna robota w Twoim wykonaniu.(y)
Ubrałeś ten model w szczegóły i wygląda całkiem inaczej niż seryjny.;)
Piotrek gratuluję pomysłu i umiejętności.
Zdradź mi tajemnicę skąd bierzesz butelki i inne pierdoły do środka kabiny?

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.807 387 20
:eek: Jestem pod wrażeniem. Oglądam go po raz kolejny, ale muszę stwierdzić, że wykonałeś świetną robotę. W tych dodatkach i waloryzacji model wygląda kapitalnie. Gratuluję umiejętności. (y)

prezes58

Aktywny użytkownik
Reakcje
3 0 0
Model baardzo pozytywny, odkąd zobaczyłem go na tamtym forum po prostu się w nim zakochałem. Twoje przeróbki jak dla mnie podniosły znacząco wartość estetyczną modelu.