• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.805 387 20
Bardzo fajnie się prezentuje ten Fercam. Dobrze, że dodałeś parę kolorowych elementów, bo pomyślałbym, że to czarno-białe fotki.;)

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Piękno tkwi w prostocie, podoba mi się bardzo ta "empetrójka", szkoda tylko, że Herpa te przednie koła robi teraz takie ni to zwykła felga, ni szeroki laczek... Ale po za tym dobre uzupełnienie podkolekcji. (y)

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wszystkim Kolegom Wszystkiego Najlepszego,
oraz wielu chwil na spokojne dłubanie przy modelach i trochę gotówki na zakup nowych.

pozdrawiam

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Zbyt dużo czasu nie ma na "grzebanie w modelach" ale kilka nowych fotek wypadałoby wrzucić.
Na początek "trans-mlecz" - coś mi w nim nie pasowało, miał iść nawet "do żyda" , ale po zmianie koloru spojlera i "ozdóbkom" na dachu jest do przyjęcia. Jeszcze tylko blachy i lekkie usyfienie i będzie ok.

316 dostała jednak, nową plandekę i zdecydowanie lepiej wygląda niż z tą maziatą. Wywaliłem też ten pseudo-spojler, a kilka elementów poszło na czerwono. Dostał też w końcu właściwe kalki - "Użytek Własny".

kolejny PKS

i jeszcze "strażak" na podstawie znalezionej w necie foty(na pewno niektórzy kojarzą). Numery dostał fikcyjne, nie wiem też czy na dachu potrzebnie, ale nie wnikam w to. Pozostały jeszcze do zrobienia koguty i te głośniczki do syren

pozdr.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.805 387 20
Trans-Mlecz z Orliczanem wygląda świetnie. Te dodatki wzbogaciły Jelcza. Plandekowy też fajny, ale ta plandeka mi trochę nie pasuje, wygląda jak kartonowa. Mam też takie i z daleka wyglądają OK, ale na fotkach, w zbliżeniu to już nie to.

S.A.W Model

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Trans-Mlecz z Orliczanem wygląda świetnie. Te dodatki wzbogaciły Jelcza. Plandekowy też fajny, ale ta plandeka mi trochę nie pasuje, wygląda jak kartonowa. Mam też takie i z daleka wyglądają OK, ale na fotkach, w zbliżeniu to już nie to.
Maciek w kolejnych zaplandeczonych projektach plandeka już będzie inna, bardziej plastyczna, choć ja wolę płaską.
Piotrek gdzie można dostać takie płyty betonowe jak pod zielonym 315? Przykleiłbyś te koguty ;)