• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.802 387 20
Model świetny. Wygląda jak w rzeczywistości. Gratuluję umiejętności.(y)

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
A tam umiejętności - ja tam tylko trochę grzebałem przy koniu(bak, kompresor wnętrze i "ozdobniki") i naczepie(też takie gadżety), a model malował i kalki nakładał już spec od tych robót rodem z Krakowa (Miłosz).

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.252 108 2
Świetny model, Piter skromny z Ciebie człowiek, a takie ładne rzeczy umiesz zrobić, pełen szacun.(y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.434 67 1
Model wspaniały . I weź teraz postaw przy nim scanie z AWM :D Swoją droga to w firmie INTRA jeździ każda marka także duże pole do popisu .

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.456 47 0
Błyszczący lakier na całości dodał super efektu.Widziałem swego czasu ten model na żywo w stanie produkcyjnym i muszę przyznać że już wtedy robił ogromne wrażenie.Dodatki, które zamontowałeś jeszcze bardziej go ozywiły.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Witam, po sporej przerwie udało mi się dziś znaleźć czas na zrobienie fotek ostatnim nabytkom na które polowałem ponad 1,5 roku. Udało się i oto one, dwie szare eminencje z 2001 roku:
Scania 124L "FERCAM"

i siostra do kompletu

pozdr.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.802 387 20
Ta Twoja szaro-biała kolekcja jest ogromna. Co jeden to ciekawszy model. Niby takie proste malowanie, a przyciąga wzrok i podoba się. (y) Gratuluję nowych nabytków.

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Naprawdę fajne te szaraki. Szczególne gratulacje, ze względu że poszukiwania trwały tak długo, a sam coś o tym wiem jeśli chodzi o Betzy.;)

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.456 47 0
Zacznij robic kolorowe zdjęcia, bo te całe szare to są dobre do starszych pojazdów.:LOL:
Tak na poważnie to gratulacje że udało Ci się je zdobyć.Ta pierwsza z firanką dla mnie bombowa.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Dziś ostatni z szaraków - model już ponad dziesięcioletni z charakterystycznym - jeszcze malutkim numerem z boku kabiny.

teraz czas na fotki grupowe kolekcji

i jeszcze mały suplement

pozdr.